GDE ĆE BITI NAJBOLJI SRPSKI SUDIJA TOKOM POLUFINALA KUPA ZVEZDA - PARTIZAN: Otkrivamo šta će da radi Srđan Jovanović u sredu popodne

N. I.

23. 04. 2024. u 16:05

MNOGO buke i veliku buru podiglo je suđenje kragujevačkog arbitra Pavla Ilića na 172, pa i 173. večitom derbiju. Sudijska komisija FSS kao da je htela da tera neku svoju "pravdu", kada je Iliću poverila dva derbija uzastopno, iako je iz tabora Partizana već na prethodnom bilo zamerki. Ipak, vulkan emocija i protesti iz Humske 1, naterali su, valjda, ljude koji brinu o sudijama da na duel polufinala Kupa Srbije koji se takođe igra na stadionu "Rajko Mitić" pošalju nekog drugog.

ГДЕ ЋЕ БИТИ НАЈБОЉИ СРПСКИ СУДИЈА ТОКОМ ПОЛУФИНАЛА КУПА ЗВЕЗДА - ПАРТИЗАН: Откривамо шта ће да ради Срђан Јовановић у среду поподне

Jovanović je jedan od trojice obučenih arbitara Foto EPA

Taj neko drugi je Miloš Milanović, mladi arbitar sa FIFA znakom, rođen u Ćupriji. On je već sudio večitima i to u finalu Kupa pre dve godine, kada je trijumfovala Crvena zvezda. Zanimljivo je da je Milanović ove sezone sudio 16 mečeva u Superligi Sebije, četiri puta Partizanu i crno-beli su trijumfovali na sva ta četiri meča (dva puta Vojvodina, Mladost i Radnik), dok je tri puta delio pravdu na mečevima Zvezde. Dva puta su crveno-beli slavili (Mladost i IMT), a jednom izgubili, od Čukaričkog (3:2).

Milanović je ove sezone sudio i na dve utakmice kvalifikacija za Ligu konferencije Klub Briž - Akurejri i Tobol - Bazel.

Na drugom meču polufinala Kupa Srbije koji se igra u Kragujevcu, pravdu će u duelu Radnički 1923 - Vojvodina da deli Momčilo Marković, a pomalo apsurdno deluje da je, po oceni UEFA i FIFA, najbolji srpski sudija Srđan Jovanović VAR sudija na meču u Kragujevcu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)