"NJEGOŠ JE NAŠ": Vojvodina završila veliki posao!

Novosti online

20. 04. 2024. u 10:25

Fudbaleri Vojvodine igraju sjajno u prolećnom delu sezone. Na dobrom su putu da obezbede igranje u Evropi sledeće sezone, a sada su odradili još jedan sjajan posao.

ЊЕГОШ ЈЕ НАШ: Војводина завршила велики посао!

FOTO: M. Vukadinović

Njegoš Petrović koji je zimus došao na pozajmicu iz španske Granade sada je zvanično igrač Vojvodine, pošto je "stara dama" iz Novog Sada otkupila njegov ugovor za 800 hiljada evra, prenosi novosadski Dnevnik.

- Njegoš je naš - kratko je poručio Dragoljub Zbiljić za Dnevnik.

Dodao je i da je očekivao da će pregovori ići lakše, ali da je zadovoljan kako se sve završilo.

- Presrećan sam što smo pozitivno okončali pregovore, jer smatram da Njegoš vredi mnogo i znatno doprinosi našoj timskoj stabilnosti. Naša želja nikada nije ni bila upitna da ga zadržimo u našem kolektivu. Od kada je došao u Novi Sad radili smo na tome. Ne samo da je učinkom podigao nivo igre, on je svojim ponašanjem i samopregorom bio primer svima u kolektivu, kao paradigma istinskog profesionalca koji daje čitavog sebe, na treninzima i na utakmicama, bez razlike - poručio je Zbiljić.

Dodao je i da očekuje da će biti saradnje i u budućnosti sa ekipom Granade.

- Istina, verovali smo da će pregovori ići lakše, po osnovu prava na otkup definisan ugovorom. Marko (Jovanović, sportski direktor) je svakodnevno imao Granadu na telefonskoj liniji. Konačno su prihvatili ponudu od 800.000 evra, kada sam im predočio mogućnost poslovne saradnje u budućnosti, koja bi podrazumevala razmenu igrača u oba smera - zaključio je Zbiljić.

Vojvodina je trenutno četvrta na tabeli Superlige Srbije sa 50 bodova.

BONUS VIDEO: SPASILAC: Ovako je Katai doneo pobedu Zvezdi protiv Radnika u Surdulici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)