KAKO JE LEPA BRENA NAPRAVILA "HAOS" U BOSANSKOM FUDBALU: Srpska pevačica naterala policiju da napravi presedan

Александар Илић
Aleksandar Ilić

18. 04. 2024. u 17:47

NAVIJAČIMA Borca iz Banja Luke - "lešinarima" zabranjen je odlazak na stadion Koševo u subotu, na utakmicu 27. kola lige Bosne i Hercegovine u kome će igrati protiv Sarajeva.

КАКО ЈЕ ЛЕПА БРЕНА НАПРАВИЛА ХАОС У БОСАНСКОМ ФУДБАЛУ: Српска певачица натерала полицију да направи преседан

Foto: ATA images

Kako prenosi Portal "Kliks.ba" to je učinjeno zbog bezbednosti.

- Uprava policije MUP-a KS obavestila je tokom jučerašnjeg dana MUP RS da je gostujućim navijačima zabranjen dolazak na utakmicu koja se igra 20.04.2024. godine na stadionu "Asim Ferhatović Hase", rečeno je iz uprave policije Mupa KS.

Pristalice Sarajeva "horde zla" optužile su policiju za nesposobnost, a navodno je "lešinarima" dolazak zabranjen zbog koncerta Lepe Brene.

Popularna folk pevačica će u vreme odigravanja utakmice na Koševu održati koncert u dvorani Zetra, neposredbno u blizini stadiona.

- Još jednom policija pokazuje svoju nesposobnost u organizaciji utakmica i time direktno utiču da nam milo za drago bude vraćeno zabranom prisustvovanja na narednoj utakmici u Banja Luci.

Utakmica Sarajevo - Borac igra se u subotu od 20:45 sati na Koševu.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije