DA LI ĆE SE USVOJITI? UEFA razmatra ono što je Piksi predlagao!

Novosti online

28. 03. 2024. u 20:15

Završeni su baraži za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, pa polako krećeu finalne pripreme za kontinentalnu smotru, a jedna se tiče konačnog spiska fudbalera.

ДА ЛИ ЋЕ СЕ УСВОЈИТИ? УЕФА разматра оно што је Пикси предлагао!

Foto: M.Vukadinović

Iako trenutno stoji odluka da će na EURO selektori moći da povedu 23 igrača, sve se jasnije priča o tome da će i UEFA, po ugledu na FIFU i Svetsko prvenstvo u Kataru da uvede pravilo o tome da će svaka reprezentacija moći da ima 26 igrača, prenosi nemačka agencija DPA.

– Dobili smo nekoliko poruka od selektora reprezentacija koje se tiču ​​broja članova ekipa na Šampionatu Evrope. Radna grupa UEFA i predstavnici reprezentacija učesnica razmotriće 8. aprila predloge selektora, a mi ćemo da proučimo sva moguća rešenja i ideje – objavila je UEFA.

Podsetimo, o ovom predlogu više puta se oglašavao i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je više puta isticao i pred Svetsko prvenstvo, ali i pred Evropsko da krovne organizacije moraju da povedu računa o ovom broju, prevashodno zbog teškog ritma utakmkica i velikog broja povreda.

Prvenstvo Evrope biće održano od 14. juna do 14. jula. Reprezentacija Srbije će da se takmiči u grupi C u kojoj su još Engleska, Danska i Slovenija.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE "DESETKE": Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024