HRVATI SAMO VERUJU SRBINU! Srđan Jovanović sudi Dinamo - Hajduk?

Novosti online

05. 03. 2024. u 13:44

Fudbalski savez Hrvatske doneo je odluku da sve derbi mečeve u domaćem prvenstvu do kraja sezone sude stranci, prenose "Sportske novosti".

ХРВАТИ САМО ВЕРУЈУ СРБИНУ! Срђан Јовановић суди Динамо - Хајдук?

Foto arhiva VN

Tako bi najbolji srpski sudija Srđan Jovanović uskoro mogao da deli pravdu u najvećem derbiju hrvatskog fudbala između Dinamo Zagreba i Hajduka.

Ideja je da mečeve sude elitne UEFA sudije, a Srbin je svakako jedan od njih.

"Ko bi mogao da vodi naše derbije? Verovatno su najveća šansa susedne države, pa se ne bi trebalo čuditi ako se na utakmici Hajduk - Dinamo sa pištaljkom pojavi Slovenac Slavko Vinčić ili Irfan Peljto iz BiH ili Srbin Srđan Jovanović, ili neki četvrti iz tih država. U HNS-u nije precizno definisano iz kojih će država pokušati da dovedu sudije, mogu to da budu i Italijani, Nemci, Holanđani... ali prema onome što se može čuti iz Sudijske komisije, to nije lak posao, pa bi sa susedima mogla da bude najveća šansa", piše hrvatski portal.

Za Evropu i svet je možda dobar, ali ne i za Superligu Srbije, jer večitima (u ovom slučaju Crvenoj zvezdi), nažalost, nije po volji.

Kako to obično biva, u inostranstvu ga izuzetno cene i poštuju, a u Srbiji provlače kroz najgore blato, pa se tako nije našao na listi kandidata za 172. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana koji je na programu u subotu.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov