"PO ČEMU JE OVO OKUPLJANJE DRUGAČIJE": Kaća Živković oštro osudila koncert Crvene jabuke

Novosti onlajn

11. 03. 2021. u 15:56

KONCERTI grupe “Crvena jabuka”, koji su održani 8. i 9. marta u Kombank dvorani, podigli su veliku prašinu i to mahom među njihovim kolegama.

ПО ЧЕМУ ЈЕ ОВО ОКУПЉАЊЕ ДРУГАЧИЈЕ: Каћа Живковић оштро осудила концерт Црвене јабуке

Foto: Instagram

Pojedini muzičari i dva dana nakon poslednjeg koncerta se oglašavaju, osuđujući potez benda koji je usred pandemije organizovao dva nastupa zaredom.

Mnoge javne ličnosti osudile su njihov nastup, a među njima je i pevačica Katarina Živković. 

– Za vikend zatvaramo restorane, držimo distancu, plaćamo poreze kao da radimo puno radno vreme i sedimo kod kuće. Nisu dozvoljena nikakva okupljanja, slave, svadbe, proslave, utakmice, ali zato Kombank dvorana može. Zašto “Crvena jabuka” može? Gde je ovde komunalna sa kamerama da snimi ovu sramotu – napisala je pevačica u prvom Instagram storiju, ali kako je uhvatila zalet, tu se nije zaustavila.

– Godinu dana mi pevači koji smo savesni i koji poštujemo mere Kriznog štaba sedimo, ne nastupamo, ne zarađujemo i ne radimo ništa što bi moglo da dovede do pogoršanja situacije u kojoj se nalazimo dok su nam troškovi isti kao i kada smo nastuapali, i dalje pomažemo porodicama, i dalje imamo životne probleme i troškove kao i kada smo zarađivali samo što nam je sada prihod nula – ogorčena je bila Kaća.

– Pa, kako možete uopšte da najavljujete nastupe i koncerte dok su nam doktori, umesto da budu na njihovim matičnim odeljenjima i leče kancer, oni su u kovid bolnicama, zdravstveni radnici u skafanderima i u prvim borbenim redovima, boreći se da pomognu zaraženima? Kako vas nije sramota i ko vam to zapravo dopušta i da smo onda mi koji ništa ne radimo, zapravo budale? Ne možemo da radimo, ne možemo da putujemo, troškovi i porez su isti kao i pre epidemije, iz apoteke su me danas izbacili jer je već unutra bio jedan kupac, pa sam morala da sačekam na minusu, na snegu dok se po koncertima skuplja hiljade ljudi – pisala je Živkovićeva, dodajući da će svi na kraju “da polude”.

Foto: Printscreen/Instagram

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije