VAJA DUJOVIĆ JE ĆERKA POZNATOG GLUMCA: Lepotica neobičnog imena ima oca koga svi odlično znamo

Novosti onlajn

05. 03. 2021. u 17:42

GLUMICU Vaju Dujović znamo iz mnogih domaćih serija.

ВАЈА ДУЈОВИЋ ЈЕ ЋЕРКА ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Лепотица необичног имена има оца кога сви одлично знамо

Foto:Printscreen/Instagram

Jedna od njenih najzapaženijih uloga svakako je uloga supruge operativca državne službe, Ane Stanojević, u seriji "Državni službenik". 

Vaja ima neobično ime i voli u šali da ističe da muke sa njenim imenom nikada neće prestati i da je veoma često ljudi nazivaju Maja, Vanja...

Ono što retko ko zna jeste da je Vaja ćerka našeg glumca Vladana Dujovića.

Glumica retko priča o svom privatnom životu, te tako nikada nije ni isticala čija je ćerka, ali je jednom prilikom ispričala kako je to baviti se istim poslom kojim se bavi i njen otac:

- To je mač sa dve oštrice. Olakšano mi je da se bavim ovim poslom jer sam upućena kako izgleda sve i kako funkcioniše, odrasla sam u pozorištu. Sa druge strane, od nas dece glumaca se očekuje mnogo više, jer kao znamo neke ljude iz posla.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove