EMILIJIN PUT DO USPEHA UZ GATANJE I MRAČNE TAJNE: Jelena Grujičić o glavnoj ulozi u seriji "Pevačica"

Jl. B.

06. 09. 2020. u 10:30

MLADA Jelena Grujičić stala je pred kamere još prvog dana snimanja serije "Pevačica", u režiji Miloša Kodema.

ЕМИЛИЈИН ПУТ ДО УСПЕХА УЗ ГАТАЊЕ И МРАЧНЕ ТАЈНЕ: Јелена Грујичић о главној улози у серији Певачица

Foto: V. Danilov

Najava serije, čiji su autori Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, zaintrigirala je javnost u Srbiji jer je inspirisana četiri godine nerešenim ubistvom folk pevačice Jelene Marjanović.

- Bila sam veoma uzbuđena jer period koji sam imala za pripremu nije bio veliki. Ovakav scenario nisam čitala ranije i samim tim mi je nepoznata teritorija, pa mi je bilo uzbudljivo. Imala sam dosta strahova i treme, koji su uvek prisutni. Prvi dan snimanja je baš bio vatreno krštenje. Samo sam se pustila i bacila u vodu, a sad nekako plivam i pokušavam da dajem svaki dan svoj maksimum - priča, za "TV novosti", Jelena Grujičić, koja tumači glavnu junakinju Emiliju Mladenović.

- Ona je mlada devojka koja pokušava da ostvari pevačku karijeru u velikom gradu. To joj ne uspeva baš najbolje, pa se potpomaže raznim sredstvima da dograbi svojih pet minuta slave. Emilija ima velike motive iza toga, a to nisu samo uspeh i slava. Veoma mi je drago da sam dobila ovakvu priliku.

Mistični ambijent seta čini mnoštvo kandila, ikona, sveća i karata za gatanje sudbine. Na pitanje da li je moguće vradžbinama ili nečim onostranim prizvati sreću za uspeh, Jelena Grujičić ističe da ne veruje u takve stvari, ali da "veruje u Boga i u višu silu koja te prati i čuva onoliko koliko veruješ u sebe".

Foto: V. Danilov

Sa iracionalnim svetom magije i vidovnjaka suočava se i glavni junak, privatni detektiv Bojan (Zlatan Vidović), koji rasvetljava slučaj ubistva Emilijine suparnice Ivane Lazić, koju glumi popularna pevačica Milica Pavlović.

- Ne znam kako ću odglumiti pevačicu s obzirom na to da moram da dostignem Miličine kvalitete, što mislim da je nedostižno jer je ona savršena u svom poslu - kaže Jelena i dodaje da je to veliki izazov za nju. - Muzikom se ne bavim, iako dolazim iz muzičke porodice. Svi sviraju neki instrument ili pevaju, tako da imam sudije koji primete i najmanju grešku. Nisam se ranije interesovala za pevanje, mada kažu da imam dara, ali trudim se da ga usavršim. Što se tiče instrumenata, moj otac svira harmoniku, a i ja takođe. Sviraću je i u seriji "Pevačica", što će biti moje povezivanje sa korenima i mali omaž porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)