MNOGO TOGA DANAS SE ZASNIVA NA TIM ODNOSIMA, SVE SE VRTI OKO INTERESA: Laž je spojila Nevenu Božović i Borisa Režaka (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

09. 05. 2024. u 20:40

POP ZVEZDE Nevena Božović i Boris Režak predstavili su duetsku pesmu pod nazivom “Laž”, čiji je delom Boris autor teksta.

МНОГО ТОГА ДАНАС СЕ ЗАСНИВА НА ТИМ ОДНОСИМА, СВЕ СЕ ВРТИ ОКО ИНТЕРЕСА: Лаж је спојила Невену Божовић и Бориса Режака (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images

- Pesma „Laž“ je nastala još pre par godina i pisao sam je za sebe. Posle Neveninog poziva da radimo duet promenio sam joj prvobitnu namenu. Pre ove pesme smo pokušavali da nađemo neku koja i njoj i meni leži pa smo došli na ideju da tekst ove pesme prilagodimo i ženskom vokalu. Na kraju smo dobili odličan rezultat i kvalitetnu pesmu. Pesma je o obostranoj prevari i izdaji partnera, ali ako se malo udubite shvatite da je to priča uopštena o društvu. Laž je postala normalizovana i često se svima omakne, bila ona mala ili velika. Ljudi uglavnom ne umeju da cene ono što imaju i što im se nalazi ispred nosa već olako ispuštaju dobre stvari takoreći bacajući ih u blato zarad kratkog zadovoljstva, statusa i sličnih prolaznih stvari... Mnogo toga danas se zasniva na lažima i lažnim odnosima, sve se vrti oko interesa. Nevenina i moja saradnja proizilazi iz iskrene želje za stvaranjem dobre muzike i da nju delimo sa ljudima - izjavio je Boris Režak i naglasio da mu je drago što je snimio duet sa Nevenom, svojom dragom koleginicom koju veoma ceni i poštuje.

Foto: ATA images

- Kada sam razmišljala o tome kakav duet želim da imam u svojoj karijeri, pre svega mi je važno da to bude pesma u koju ću zaista verovati, a kolega da bude čiji rad cenim i pratim. To je upravo Boris Režak, koji godinama unazad važi za jednog od najboljih muških vokala na ovim prostorima. Ovo je slobodno mogu reći jedna lagana, pozitivna priča i saradnja na koju sam ponosna.” istakla je Nevena.

Foto: ATA images

Boris je i najavio svoj dugo očekivani beogradski koncert koji je zakazan za 5.novembar u MTS dvorani:

- Srećan sam što pored ove lepe pesme delim sa vama i vest da ću konačno imati koncert u MTS dvorani. Koncert smo nazvali “Nakon toliko godina” po mom istoimenom hitu, a ima i simboličan naziv jer nakon toliko godina karijere imam i solistički koncert u Beogradu, i unapred se radujem. Siguran sam da će mi se i Nevena pridružiti na sceni i da ćemo zajedno sa publikom otpevati pesmu “Laž" - završava zadovoljni Boris.

Foto: ATA images

U nastavku pogledajte i poslušajte njihov novi duet:

 

BONUS VIDEO:

VERUJEM U ČUDA | Uskršnji "Novosti" intervju | Tara Milutinović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!