BLOCKBUSTER NIGHT I SVEČANA IMAX PREMIJERA FILMA "NOVA PLANETA MAJMUNA: KRALJEVSTVO" - U SREDU, 8. MAJA

Promo

07. 05. 2024. u 11:32

Svečana premijera filma "Nova planeta majmuna: Kraljevstvo" održaće se u IMAX sali Cineplexx Galerije, u sredu, 8. maja, kada će se u okviru Blockbuster night-a održati zabavne aktivnosti i prateći kviz na temu poznavanja prethodnih filmova čuvene franšize o Planeti majmuna.

BLOCKBUSTER NIGHT И СВЕЧАНА IMAX ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА НОВА ПЛАНЕТА МАЈМУНА: КРАЉЕВСТВО - У СРЕДУ, 8. МАЈА

Foto: Promo

Glavna nagrada biće izlet za dvoje pod nazivom U potrazi za divljim konjima, na planinu Stolovi. I u drugim bioskopima obeležava se početak prikazivanja filma čiji je prvi nastavak poznate trilogije snimljen još 2011. godine, sa Endijem Serkisom u glavnoj ulozi. U beogradskoj mts Dvorani i bioskopima Vilin Grad i Cine Grand u Nišu održaće se Veče fantazije, dok CineStar bioskopi priređuju Cine Fan veče. 

Foto: Promo

Globalna epska franšiza dobila je još jedan nastavak i sada, nakon Cezarove vladavine, upoznaje nas sa nekoliko generacija u budućnosti, gde majmuni, kao dominantna vrsta, žive u skladu. Prisutna ljudska vrsta primorana je da bude "u senci".

Foto: Promo

Priča prati mladog majmuna koji se bori da ispuni očekivanja svog oca. Zabranjeno mu je da uči o spoljašnjem svetu van svog sela i istorija ljudske rase potpuna mu je nepoznanica, kao i činjenica da su oni nekada bili dominantna vrsta.
Raka, jedan od orangutana, jedini se seća Cezarovih stvarnih učenja o pristojnosti, moralu i snazi. On se borio da pomiri ljubav prema njegovoj ljudskoj porodici sa saznanjima o ljudskoj okrutnosti.

Foto: Promo

Podsetimo, nakon uspona trilogije "Uzdizanje planeta majmuna" (2011), "Zora planeta majmuna" (2014) i "Planeta majmuna Rat" (2017) poznati američki studio 20th Century Studios snimio je još jedan nastavak "Nova planeta majmuna: Kraljevstvo" stvarajući nove likove i novu eru za Planetu majmuna. Sva tri prethodna filma koristila su najsavremeniju tehnologiju snimanja kako bi predstavili majmune što realnijim, a svaki od nastavaka nominovan je za nagradu Oskar u kategoriji za najbolje dostignuće u vizuelnim efektima.

U novoj priči reditelja Vesa Bola (Wes Ball) uloge tumače Oven Tig (Owen Teague), Freja Alen (Freya Allan), Kevin Durand (Kevin Durand), Piter Mejken (Peter Macon) i Vilijam H. Mejsi (William H. Macy).


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)