"IZGUBIO SAM PORODICU": Potresna objava sina Dragane Mirković na društvenim mrežama (FOTO)

Novosti online

06. 05. 2024. u 17:34

MARKO Bijelić je sve više prisutan javnosti. Od trenutka kada je Dragana Mirković objavila da se razvodi, cela porodica je pod budnim okom javnosti i svaki njihov korak se prati.

ИЗГУБИО САМ ПОРОДИЦУ: Потресна објава сина Драгане Мирковић на друштвеним мрежама (ФОТО)

Foto: INstagram printskrin markovnm

Za razliku od ćerke, Marko Bijelić je sve više prisutan u javnosti, tačnije, on je postao vrlo aktivan na društvenim mrežaama.

Sin Dragane i Tonija često deli svoje fotografije, ali i videa podrške svojoj majci, on se potpuno posvetio vođenju njene karijere. Oca i dalje ne prati na društvenim mrežama, zbog čega se spekuliše da nisu baš u najboljim odnosima.

Marko se i više okrenuo veri, te često obilazi crkve. Međutim, njegova objava od danas, drugo dana Uskrsa, iznenadila je mnoge.

On je prvo objavio motivacioni video u koje se pominje "gubitak porodice".

Foto: Printskrin/Instagram

- Izgubio sam život, izgubio sam ljubav, izgubio sam porodicu. Kao što je život, znaš, ne pobeđuješ samo stalno. To su pobede i gubici, tako da se samo vi kotrljate sa udarcima - piše u motivacionoj poruci koju je objavio.

No, nedugo zatim, Marko je objavio još jednu poruku u fotografiju svetinje:

Foto: Printskrin/Instagram

- Hvala Bogu na svemu - piše.

(Informer)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)