POSLEDNJA EPIZODA "PRIJATELJA" EMITOVANA PRE 20 GODINA: Obožavaoci uočili grešku, sve ove godine niko nije obratio pažnju na jednu stvar

Tanjug

06. 05. 2024. u 17:21

POSLEDNjA epizoda američke serije "Prijatelji" emitovana je na današnji dan pre 20 godina, a fanovi su uočili ogromnu grešku u kontinuitetu.

ПОСЛЕДЊА ЕПИЗОДА ПРИЈАТЕЉА ЕМИТОВАНА ПРЕ 20 ГОДИНА: Обожаваоци уочили грешку, све ове године нико није обратио пажњу на једну ствар

Foto: Jutjub/edisonlsm

Prema postu na Reditu objavljenom 2018. godine, napravljena je ogromna greška tokom osme sezone, koja je prvi put emitovana 2001. i u vezi je sa Rejčel Grin, koju igra Dženifer Aniston.

Naime, Rejčel je trudna tokom cele ove sezone i očekuje svoje prvo dete, ali su kreatori serije napravili prilično nesrećnu grešku u kontinuitetu u dužini njene trudnoće jer datumi navedeni u programu sugerišu da je Rejčel bila trudna čitavu godinu, mnogo duže od devet meseci.

Korisnik Redita koji je otkrio grešku je objasnio da je pogledao sve sezone "Prijatelja" po milioniti put i shvatio ogromnu grešku u kontinuitetu.

Fanovi su naveli da kontinuitet nije jača strana serije, ali da ih toliko vole da im opraštaju sve greške.

Foto: Printskrin twitter

Prema pisanju britanskog Mirora uobičajeno je da televizijske serije imaju greške u zapletu i kontinuitetu, posebno ako traju dugo i da je teško zapamtiti zaplete iz ranijih sezona.

BONUS VIDEO: SIJA OD SREĆE: Nadica Ademov čeka drugu bebu, a u trudnoći sprema novi album

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom