KATARINA GRUJIĆ GOBELJIĆ U PRVOMAJSKOM INTERVJUU ZA "NOVOSTI": Prvi honorar potrošila sam na kafanu (FOTO)

Dušan Cakić

02. 05. 2024. u 12:05

ISKRENO, ne bih ništa promenila, mislim da su to trenuci koji su se desili i bili su sa razlogom i proživela sam ih u skladu sa svojim godinama. Sada sam ozbiljnija, odrasla, imam porodicu, dete, imam ime i prezime i ne mogu isto da se ponašam, kao što sam na početku. Tada me je sve nerviralo, svima sam htela da odgovorim, jezik mi je uvek bio brži od pameti, ali kako se kaže "sve u svoje vreme".

КАТАРИНА ГРУЈИЋ ГОБЕЉИЋ У ПРВОМАЈСКОМ ИНТЕРВЈУУ ЗА НОВОСТИ: Први хонорар потрошила сам на кафану (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Ovako, navodeći da život i u njenom slučaju "piše romane", na početku razgovora za "Novosti" govori Katarina Grujić Gobeljić, pop-folk zvezda sa estradnim stažom dužim od 10 godina:

- Karijera se počinje od nule, tako sam i ja krenula... posle napravite karijeru i podignete cenu, ali koliko vas ljudi vole i traže, toliko ćete da vredite i trajete. Naravno da je važno da se čovek ne uobrazi, kao i da se ne promeni.

Foto: Privatna arhiva

*Kako ste zaradili prvi novac?

- Nisam radila pre takmičenja za "Zvezde Granda", jer nisam imala potrebu. Otac je lepo zarađivao i imala sam sve što sam poželela. Nakon srednje škole imala sam imala prvi nastup, a honorar sam potrošila na kafanu. Izvela sam, sećam se, društvo na večeru i piće. I danas bih isto uradila.

*Numerom "Naplatiću ti sve" najavili ste drugi studijski album. Zašto se odabrali da to bude baš ta pesma?

- Zato što je prava ženska, osvetnička pesma i svaka žena može da se pronađe u njoj. Moja publika je pretežno ženska i navikla je da pevam pesme poput "Paranoičan", "Lutka", "Drugovi", a takav je bio i moj prvenac "Jedno đubre obično". Svaka ima sličnu poruku - da osnaži žene, da se ne ponižavaju pred muškarcima koji ih ne poštuju.

*Snimate li u studiju ostale pesme i kada će novi album?

- Novi album sa osam novih pesama je skoro gotov, ali spotovi nisu. Kada budem ekranizovala sve novitete, tada ću ih pustiti u etar. Pred leto objaviću još jednu ili dve pesme, a na jesen, ako Bog da, stiže kompletan drugi studijski album.

*Kakve će numere biti na novom albumu?

- Biće stara Kaća u novom ruhu. Okupila sam stare saradnike, ali i neke nove. Očekujte vrhunski album, sa mnogo hitova.

*Da li postoji želja da i sa nekom koleginicom ukrstite glasove?

- Sa mojom kumom, Andreanom Čekić. Jedva čekam da se pojavi prava pesma. Dve godine tražimo pravu, ali se nadam da će se nešto pojaviti, što bi bilo dobro za nas dve. Volela bih i sa Aleksandrom Prijović, a u izboru dueta, uključujem i Teu Tairović.

*Kako podnosite udaljenost od supruga, fudbalera Marka Gobeljića?

- Idem kad god mogu, a dolazi i on. Svakog ponedeljka sa kćerkom Katjom letim u Atinu, tamo smo tokom cele nedelje i to nam je pravo olakšanje. Udajom za profesionalnog sportistu sam znala šta me očekuje. Važno je da se mi volimo i da verujemo jedno drugome.

*Šta za vas predstavljaju praznici?

- Za mene, od kad znam za sebe i kada radim, svaki je praznik - radan. Promajski praznici, su možda jedini kada uživam sa porodicom. Tako će biti i ovoga puta. Moja kćerka Katja i ja ćemo putujemo kod supruga Marka u Atinu i uživaćemo u neradu. Inače, mi pevači uveseljavamo druge ljude i njihove praznike, veselja, slavlja, tako da retke slobodne trenutke provodimo sa svojom porodicom i prijateljima.

Foto: Privatna arhiva

IZMEĐU PESME I FUDBALA

*ĆERKA Katja, kaže Katarina, liči na oba roditelja:

- Ima Markove oči, a moja usta i osmeh. Voli muziku i odlično reaguje kada je čuje, igra, peva, ali to ne znači da je tata neće naučiti i da igra fudbal (smeh)...

Foto: ATA images

UŽIVAJTE U DARIVANjU

ZA ove praznike, ali i za svaki drugi datum u godini, želim ljudima da budu zdravi, srećni, voljeni, da ne mrze, da nauče da više uživaju u davanju, umesto u primanju. Naravno, da i dalje čitaju "Večernje novosti" i da slušaju moju muziku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)