"ŽIVEĆEŠ U MOJOJ DUŠI ZAUVEK": Potresne reči Bojanine sestre blizanke, Ivana slomljena od bola zbog iznenadne smrti poznate voditeljke (FOTO)

Novosti online

20. 04. 2024. u 14:11

OD voditeljke Bojane Janković, koja je pronađena mrtva juče, 18. aprila, u stanu u Beogradu se oprostila sestra bliznakinja Ivana.

ЖИВЕЋЕШ У МОЈОЈ ДУШИ ЗАУВЕК: Потресне речи Бојанине сестре близанке, Ивана сломљена од бола због изненадне смрти познате водитељке (ФОТО)

Foto: Printskrin

Naime, Bojanina sestra je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz detinjstva, a srceparajućim rečima se oprostila od nje.

- Oduvek i zauvek, Ika Boka. Živećeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrednim. Živećeš u mojoj duši zauvek... Nas dve to znamo - napisala je Ivana.

Foto: Printskrin

Podsetimo, Bojana će mnogima ostati upamćena kao voditeljka kultne muzičke emisije "Siti", koju su mnogi u Srbiji i regionu obožavali.

Bojana ima sestru bliznakinju, Ivanu, koja je takođe vodila program na Pink televiziji, a bila je deo i jednog rijaliti programa.

Njih dve plesale su pored Brene, od kada su postale veoma pozante i započele svoje medijske karijere.

Bojana Janković bila je u braku sa članom popularne rep grupe "Beogradski sindikat", Ognjenom Jankovićem, sa kojim ima dve ćerke.

Oni su se razveli nakon 15 godina braka, a tačan razlog njihovog razilaženja nikada nije postao poznat javnosti.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)