ŠEHOVAC: Pomoći ćemo u dokazivanju obolevanja građana Srpske od NATO bombardovanja

Novosti online

06. 11. 2023. u 15:40

KOORDINATOR boračkih organizacija Sarajevsko-romanijske regije Goran Šehovac rekao je u Jutarnjem programu RTRS da će boračke organizacije Sarajevsko-romanijske regije pomoći u dokazivanju da je NATO bombardovanje uzrokovalo obolevanja građana Srpske od malignih bolesti.

ШЕХОВАЦ: Помоћи ћемо у доказивању оболевања грађана Српске од НАТО бомбардовања

Privatna arhiva

- Boračka organizacija Sarajevsko-romanijske regije će na svaki način pomoći da proces koji se najavljuje bude uspešan - rekao je Šehovac.

Istakao je da je na ovom području najveći broj obolelih od karcinoma u Republici Srpskoj.

- Boračke organizacije mogu da pomognu podacima koji se tiču obolelih od malignih bolesti sa ove regije, dok medicinski stručnjaci treba da prikupe potrebnu dokumentaciju - naglasio je Šehovac i dodao da veruje u pozitivan ishod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima