BRZA SALATA - GOTOVA ZA 5 MINUTA: Idealna za one koji su rešili da smršaju
Recept za posnu salatu na vodi je pogodan za svakog, jer je puna vitamina i lako se vari, a ukus je fenomenalan. U toku je Gospojinski post, te vam donosimo recept za jednu vrlo brzu, a neodoljivo ukusnu večeru. Naime, pravi se munjevitom brzinom, sadrži veoma zdrave namirnice i možete da je jedete bez griže savesti!
Sastojci:
- 1 glavica puterice salate,
- 1 glavica endivije,
- 1 glavica ljubičaste salate,
- 1 veza rotkvica,
- 2 veće šargarepe,
- 1 veća kisela jabuka,
- ½ limuna
- so
Priprema:
Obradite salatu, tako da dobijete manje glavice. Sve 3 vrste salate koje smo prethodno naveli, isecite krupnije. Na sve to dodajte šargarepu, ali koju ste prethodno izrendali. Isecite rotkvice na krupnije listiće, a onda ih i ubacite u salatu. Jabuke ćete dodati u nju, tako što ćete ih izrendati.
Nakon što je promešate i posolite, dodajte sok od pola limuna. Vrlo jednostavna i brza, a ukusna salata, gotova je za samo nekoliko minuta i spremna za serviranje.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
UŽAS NA DUNAVU: Sudarila se dva broda, ima mrtvih, traga se za nestalima
DVE osobe su poginule, a pet se vodi kao nestalo kada su se dva broda sudarila na Dunavu, kod mađarskog grada Veroce, oko 50 kilometara severno od Budimpešte, saopštila je danas policija.
19. 05. 2024. u 12:04
ŠOK U UKRAJINI: Zelenski bi mogao da bude optužen, sve će biti poznato posle 20. maja
PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski bi mogao biti optužen za podrivanje demokratije u Ukrajini nakon što mu mandat istekne 20. maja.
19. 05. 2024. u 08:47
VELjKO PROGOVORIO O KARLEUŠI: Kako je reagovao na škakljivo pitanje voditelja
BOKSER Veljko Ražnatović retko se pojavljuje u emisijama, posebno otkako se posvetio bokserskoj karijeri i svakodnevnim treninzima.
19. 05. 2024. u 12:57
Komentari (0)