NASTAVNIK ODGOVORIO NA TRAČEVE DECE: Predavač jedne škole meta glasina da je u vezi sa koleginicom - evo kako je rešio problem (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

11. 03. 2021. u 15:29

GLASINE su sastavni deo života, pa tako i onog školskog, gde se naročito među decom šire poput požara. Na meti su često učitelji i nastavnici, uprkos tome što svoj privatni život pokušavaju da drže u tajnosti.

НАСТАВНИК ОДГОВОРИО НА ТРАЧЕВЕ ДЕЦЕ: Предавач једне школе мета гласина да је у вези са колегиницом - ево како је решио проблем (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Facebook

Džejsonu Sajfertu, nastavniku matematike u Ohaju, na školskom terenu prišlo je dvoje učenika i pitalo da li se zabavlja sa jednom nastavnicom, koja predaje u istoj školi, pa je odlučio da okupi đake i stavi tačku na tu priču.

Čitav događaj zabeležen je kamerom i na snimku se vidi kako Džejson staje ispred odeljenja i kaže:

- Kruži trač da smo gospođica Barker i ja u vezi, pa je krajnje vreme da vam se obratim.

Nakon što je otkrio da mu je već postavljeno to pitanje, potvrdio je da su par, što je izazvalo opšte oduševljenje među decom.

- Ali malo smo dalje od zabavljanja, ja sam potpuno zaljubljen u nju - nastavio je Džejson, što je iznenadilo i njegovu koleginicu i partnerku Barker, a zatim je izvukao prsten i nastavio:

- Pitao sam se da li bi gospođica Barker volela da postane gospođa Sajfert.

Foto: Printscreen/Facebook

Nastavnica Barker, koja je već uveliko plakala sa nevericom je gledala šta Džejson radi, dok je u razredu vladao opšti haos, vikanje i veselje među decom.

- Pametno, kako može da ga odbije pred decom koja se toliko raduju - našalio se jedan komentator videa, dok je drugi napisao:

- Volim to dete koje je viknulo:"Bolje bi im bilo da me pozovu na venčanje!"

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)