NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

OVO JOŠ NIJE VIĐENO U PARLAMENTU: Pogledajte kako poslanik pokušava da spreči usvajanje zakona (VIDEO)

Novosti online

20. 05. 2024. u 19:49

TAJVANSKI poslanik postao je hit na društvenim mrežama nakon što je na bizaran način pokušao da spreči donošenje zakona – zgrabio je predlog zakona i istrčao iz parlamenta.

ОВО ЈОШ НИЈЕ ВИЂЕНО У ПАРЛАМЕНТУ: Погледајте како посланик покушава да спречи усвајање закона (ВИДЕО)

Foto: Iks Printskrin

Kako prenosi Indijan Ekpres, incident se dogodio u ponedeljak, neposredno pre nego što je novoizabrani predsednik Laj Čing-Te trebalo da preuzme dužnost.

Jutarnja sednica je već bila napeta, poslanici su vikali i gurali se i pre donošenja zakona. Situacija je eskalirala kada je poslanik, zvani "Bil Bandit", zgrabio zakon i potrčao ka izlazu, dok su drugi jurili za njim.

Snimak podeljen na društvenoj mreži Iks,  prikupio je više od devet miliona pregleda, a u komentarima su se nizale šale račun poslanika.

- Uzeo je stvar u svoje ruke! Ovakve situacije vidimo samo u filmovima - piše u jednom komentaru, dok su se drugi setili da Tajvan proizvodi većinu računarskih čipova na sveta, ali sudeći prema snimku, možda nemaju uređaje za fotokopiranje.

(Jutarnji list)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo