"OBIČAN TUPI BRITANAC... BIO JE RADOSNO GLUP I LIČIO NA MLADOG ĐAVOLA" Medvedev odgovorio Kameronu - Trebalo bi da budeš oprezniji

Novosti online

10. 05. 2024. u 20:47

ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev pozvao je britanskog ministra spoljnih poslova Dejvida Kamerona da bude oprezniji u izjavama posle njegovih reči o potrebi borbe protiv ruskog predsednika Vladimira Putina „do gorkog kraja“.

ОБИЧАН ТУПИ БРИТАНАЦ... БИО ЈЕ РАДОСНО ГЛУП И ЛИЧИО НА МЛАДОГ ЂАВОЛА Медведев одговорио Камерону - Требало би да будеш опрезнији

FOTO: AP/Tanjug

- O borbi protiv Putina. Drugim rečima, borba protiv Rusije. Nemam pristojan odgovor, osim možda jednog. Dejvide, trebalo bi da budeš oprezniji - napisao je on na Telegram kanalu.

Medvedev je rekao da će Moskva odgovoriti ako Velika Britanija i Francuska nastave da javno „blagosiljaju“ ukrajinske oružane snage za korišćenje raketa ''Storm Šadou'' protiv Rusije i upozorio da će Rusija upotrebiti specijalnu municiju za udar na London.

- 'Storm Shadow/SCALP-EG' ne kontrolišu idioti u vezenim košuljama, već Britanci i Francuzi. Pod određenim okolnostima, odgovor za ovo neće leteti samo u Kijev. I ne samo sa konvencionalnim eksplozivom, već i sa specijalnom municijom. A uvežbavanje odgovora na takve napade je cilj planiranih vežbi. I čak i nedovoljno obrazovani moroni Njegovog Kraljevskog Veličanstva to bi trebalo da razumeju - naveo je Medvedev.

On je podsetio da je radio sa Kameronom u vreme kada je postao premijer Velike Britanije.

- Radio sam sa njim kada je postao premijer. Običan tupi Britanac. U to vreme bio je radosno glup i ličio je na mladog đavola koji se naslađuje svojim neočekivano stečenim položajem. Inače, tada nije bio ni patentirani rusofob - naveo je Medvedev.

Britanski list Dejli mejl objavio je danas da je Kameron pozvao Zapad da zauzme oštriji stav o ukrajinskom sukobu.

BONUS VIDEO: NADOGRAĐENI AUTO ZA PUTINA: Pogledajte kako izgleda luksuzni Aurus Senat

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...