KOMŠIJE ZAČULE VRISAK, PA POZVALE POLICIJU: Službenici zatekli jeziv prizor u stanu - Suprug izboden, a deca i žena povređeni

Novosti online

30. 04. 2024. u 15:23

UŽAS se dogodio u subotu u malom selu Rohožnik u Slovačkoj. U stanu, iz kojeg su komšije navodno prvo čule svađu, policija je zatekla izbodenog Milana (47) i povređenu suprugu i dvoje male dece. Spasioci nisu mogli da spasu muškarca, a policija još nije utvrdila šta se tačno dogodilo u stanu.

КОМШИЈЕ ЗАЧУЛЕ ВРИСАК, ПА ПОЗВАЛЕ ПОЛИЦИЈУ: Службеници затекли језив призор у стану - Супруг избоден, а деца и жена повређени

Foto: Tanjug/Michal Svitok/TASR via AP

Supružnici Milan i Sioban, Britanka sa stalnim boravkom u Slovačkoj, tek nedavno su se sa decom doselili u Rohožnik.

Komšije ih nisu dobro poznavale, ali su mislili da su pristojna porodica, jer su se "uvek pozdravljali i oba roditelja su se brinula o deci".

Kako prenosi TV JOJ, iz stana u kojem je porodica živela kobne noći začuli su se vrisci. Komšije su zato kontaktirale domara, ali bračni par nije otvorio vrata i iza vrata je zavladala tišina. Ubrzo nakon toga, iz njih je istrčala žena i povikala "napadač, napadač".

Policija je tada u stanu videla zastrašujući prizor.

Zatekli su Milana izbodenog na kauču. Kako se navodi na sajtu "Novi Čas", trogodišnji dečak je imao povredu glave, a sedmogodišnja Elenor je imala slomljenu ključnu kost i povrede glave. Oba deteta su pretrpela psihičke traume. Žena je takođe završila u bolnici sa otvorenim ranama na telu.

Slučaj sada istražuje policija. Još nije jasno šta se dogodilo u stanu, navode slovački mediji. Kriminalisti navodno rade na verziji da je muškarac tukao svoju ženu i decu, a da ga je žena ubila u samoodbrani. Druga verzija je da je žena bila napadač.

BONUS VIDEO: DVORAC HARIJA POTERA U PLAMENU: Pogođen u navodnom vazdušnom napadu na Odesu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!