PRVE FOTOGRAFIJE POSLE EKSPLOZIJE U CENTRU ZA OBUKU FBI: Povređeno 16 ljudi, incident se dogodio tokom zajedničke vežbe (FOTO)

Novosti online

14. 03. 2024. u 08:30

ŠESNAEST ljudi je povređeno tokom eksplozije u centru za obuku američkog Federalnog biroa za istrage (FBI), u gradu Irvajnu u južnoj Kaliforniji, saopštili su zvaničnici.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ ПОСЛЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ У ЦЕНТРУ ЗА ОБУКУ ФБИ: Повређено 16 људи, инцидент се догодио током заједничке вежбе (ФОТО)

Foto: Tanjug

Trinaest povreda bilo je zbog posledica detonacije, što je rezultiralo vrtoglavicom i bolovima u ušima, saopštilo je Odeljenje šefira okruga Orindž (OCSD).

Dve žrtve zadobile su povredu nogu, a jednoj je bila potrebna operacija. Još jedna osoba je povredila leđa, ali neće biti potrebna operacija, rekao je šerifov portparol.

Incident se dogodio tokom zajedničke vežbe OCSD-ovog Odeljenja za bombe i SVAT timova, rekao je šerifov portparol, a eksplozija se dogodila unutar male zgrade na imanju FBI, prenosi Si-Bi-Es.

BONUS VIDEO: DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo