NASTAVNIK IMA VIŠESTRUKE POVREDE GLAVE: Poznato stanje prosvetnog radnika iz Bačke Palanke, kog je napao učenik

Lj.P.

09. 05. 2024. u 12:57

NASTAVNIK S. Z. (65), kog je juče, 8. maja, za vreme nastave u TŠ "9. maj" u Bačkoj Palanci, napao i teško povredio nekadašnji učenik te škole, nalazi se na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu sa višestrukim povredama.

НАСТАВНИК ИМА ВИШЕСТРУКЕ ПОВРЕДЕ ГЛАВЕ: Познато стање просветног радника из Бачке Паланке, ког је напао ученик

Foto : KCV

Kako u ovoj zdravstvenoj ustanovi navode za "Novosti", pacijent je primljen 8. maja zbog višestrukih teških povreda glave u vidu frakture kostiju glave i lica i hematoma.

- Pacijent je, nakon kompletne dijagnostike, opservacije i lekarske pomoći, primljen na Kliniku za neurohirurgiju radi daljeg konzervativnog lečenja - navode u PR službi KCV.

Nastavnik je, kako navode u Uniji sindikata prosvetnih radnika Srbije, povređen u popodnevnoj smeni. Na prvi čas kod nastavnika praktične nastave S. Z., zajedno sa svim učenicima iz odeljenja, ušao je i bivši učenik ove škole M. B., a sadašnji učenik SSŠ „Dr Radivoj Uvalić" u Bačkoj Palanci.


Nekadašnji učenik M. B. je počeo da provocira nastavnika koji ga je zamolio da napusti učionicu, jer nije više učenik škole. Po izlasku iz učionice, M. B. je fizički nasrnuo na nastavnika. O događaju su odmah obavešteni hitna pomoć Bačke Palanke, kao i MUP. Nakon lekarskog pregleda i konstatovanih povreda koje je zadobio, nastavnik S. Z. je prevezen u Urgentni centar u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!