NA SUĐENJU MARJANOVIĆU SVEDOČIO POLICAJAC PUCIĆ: Zoran mi je delovao zabrinuto

Z. Uskoković

19. 04. 2024. u 16:06

U Višem sudu u Beogradu juče je saslušanjem svedoka, policajca Borisa Pucića, nastavljeno je ponovljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči.

НА СУЂЕЊУ МАРЈАНОВИЋУ СВЕДОЧИО ПОЛИЦАЈАЦ ПУЦИЋ:  Зоран ми је деловао забринуто

Foto: Z. Jovanović

 Pucić, inače porodični prijatelj Marjanovića, koji je pozvan prvi posle nestanka pevačice, nije detaljno svedočio, već je naveo da ostaje pri svom ranije datom iskazu.

Odgovarajući na pitanja branilaca, suda i tužilaštva, Pucić je ponovio da tog dana nije mogao da vidi da li Marjanović ima krv na sebi, jer je je sedeo u kolima na zadnjem sedištu sa ćerkom. Naglasio je da tad nisu izlazili iz automobila, a da je, sledeći put kad ih je sreo na nasipu u Borči, u kolima bio samo Marjanovićev brat, koji mu je rekao da su Zoran, njegov otac i ćerka otišli kući.

Pucić je, s obzirom na to da je policajac, Marjanoviću poslao broj Policijske uprave u Borči i Beogradu, kako bi prijavio nestanak supruge. Na pitanje jednog od Marjanovićevih branilaca, advokata Veljka Delibašića da li je on delovao zabrinuto, Pucić je rekao da jeste.

Na pitanje sudije zašto je tako brzo krenuo ka nasipu kada ga je Marjanović pozvao, ovaj svedok je odgovorio da je hteo da pomogne, jer je mislio da je Jeleni Marjanović pozlilo, budući da je vodila računa o ishrani i trčala, te da je mogla da padne negde na nasipu.

Na današnjem suđenju trebalo je da budu saslušani i Marjanovićev brat, sin i snaha, međutim oni nisu uredno primili poziv suda. Marjanović je rekao da se njihova kuća renovira i da su zbog toga svi na različitim adresama

Sledeće suđenje zakazano je za 6. jun za kada su ponovo pozvani članovi porodice Marjanović, brat Miloš, snaja Milica i sin iz prvog braka - Uroš.

Jelena Marjanović nestala je 2.aprila oko 17 časova, dok je trčala nasipom u Borči. Njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu, a obdukcijom je utvrđeno da je smrtno povređena sa osam udaraca tupim predmetom u potiljak i da je ubrzo izdahnula, tu gde je i napadnuta. Apelacioni sud je ukinuo presudu po kojoj je Zoran Marjanović kriv za njenu smrt i naložio suđenje ispočetka.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)