"NOVOSTI" SAZNAJU: Osumnjičenima za pad ringišpila u Kuršumliji određen pritvor

D. Z.

09. 05. 2024. u 16:19

GLAVNI javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Kuršumliji Biljana Milosavljević saslušala je danas Z. Lj. (36) iz Knjaževca, vlasnika ringišpila, i J. N. (66) iz Vrnjačke Banje, zakupca placa, zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu učinili krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Осумњиченима за пад рингишпила у Куршумлији одређен притвор

Foto: Z. Zečević

Naime, juče je oko 13.00 časova, u Kuršumliji, na parking-prostoru JPKD “Toplica” Kuršumlija, na mestu gde je prisutan veći broj ljudi, došlo do rušenja konstrukcije ringišpila i povređivanja trinaestoro lica od kojih je jedno lice zadobilo teške telesne povrede opasne po život.

Kako nezvanično saznajemo, sudija Jelica Milanović, predsednica suda, ističe da je dvojici muškaraca izrečen pritvor iz dva razloga: uznemiravanje javnosti i mogućnost da se utiče na svedoke. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, advokat osumnjičenih se složio sa sudijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)