DVOJAC TUKAO GRAĐANE KOJI SU BILI U PEKARI: Tužilaštvo traži zatvorske kazne za nasilnike

J.D.Lj.

24. 04. 2024. u 16:19

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je danas podnelo sudu optužni predlog protiv S.S. (28) i J.J. (28) zbog sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

ДВОЈАЦ ТУКАО ГРАЂАНЕ КОЈИ СУ БИЛИ У ПЕКАРИ: Тужилаштво тражи затворске казне за насилнике

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Okrivljeni su, kako navode iz Tužilaštva, 25.februara u Novom Beogradu, u jednoj pekari, u stanju uračunljivosti, sa umišljajem i zajedno, izvršili pomenuto krivično delo.

- Vršenjem nasilja prema drugom značajnije su ugrozili spokojstvo građana i oštećenom naneli telesnu povredu  - navode iz Tužilaštva. - S.S. je zadao veliki broj udaraca zatvorenim šakama obe ruke u predelu glave oštećenog, a J.J. je nekoliko puta udario u predelu glave građanina koji se nalazio u objektu. Nakon toga, S.S. iz džepa jakne izvadio jedan nož na preklop, dužine sečiva oko 10 cm i njime zadao jedan ubod oštećenom u predelu levog rebarnog luka.

Oštećeni je tom prilikom, srećom, zadobio samo lakšu povredu.

Nemilom događaju su prisustvovala tri građanina čije je spokojstvo, takođe, bilo ugroženo.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudu da S.S. i J.J. oglasi krivima i prvog osudi na kaznu zatvoru u trajanju od 2 godine, a drugog na 10 meseci, u koje kazne će im se uračunati period proveden u pritvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)