SKOČIO BROJ UGOVORA NA KLIK IZMEĐU BANAKA I KORISNIKA: U trećem tromesečju zaključeno 43.318 sporazuma na daljinu

E.B.T.

08. 12. 2023. u 18:25

U Srbiji je u trećem tromesečju ove godine zaključeno 43.318 ugovora na daljinu između banaka i korisnika finansijskih usluga, što je za 9,68 odsto više nego u istom tromesečju prethodne godine. Ovo je objavila Narodna banka Srbije (NBS) navodeći da je od pomenutog broja, 35.862 zaključeno elektronskim putem, što je za 2,13 procenta više nego u istom tromesečju lane.

СКОЧИО БРОЈ УГОВОРА НА КЛИК ИЗМЕЂУ БАНАКА И КОРИСНИКА: У трећем тромесечју закључено 43.318 споразума на даљину

Foto shutterstock

U odnosu na isti period prethodne godine zabeležen je znatan rast ugovora zaključenih putem video-identifikacije i to za 70,27 odsto i ima ih 7.456. Ovi ugovori beleže udeo od 17,2 procenta, dok ugovori sklopljeni na drugi elektronski način čine 82,8 odsto ukupnog broja ugovora zaključenih na daljinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo