APEL GRADONAČELNIKA VUČEVIĆA: Pozvao sugrađane da se vakcinišu

Tanjug

09. 03. 2021. u 20:27 >> 20:29

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučevicg apelovao je na sugrađane da prime vakcinu i tako se pridruže armiji onih koji su, barem na neko vreme, pobedili opaki virus s kojim se čovečanstvo bori već drugu godinu.

АПЕЛ ГРАДОНАЧЕЛНИКА ВУЧЕВИЋА: Позвао суграђане да се вакцинишу

Foto Ž. Knežević

Vučević je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je zabeležen trenutak kada prima vakcinu i napisao da se i on danas “pridružio toj armiji”.

Ko još nije stigao na red, neka zna da će poziv stići i da samo zajedno možemo izgurati ovu tešku godinu i na kraju pobediti u ovom specifičnom ratu koji vodimo, dodao je gradonačelnik Novog Sada.

“Dragi prijatelji, evo već je i druga godina kako celokupno čovečanstvo vodi najveću bitku XXI veka. Na stolu je ono najvrednije što imamo - zdravlje i životi naših najmilijih, ali i naše sloboda i bezbrižnost, koje smo dosad shvatali olako i podrazumevajuće.

Svi smo u neprestanoj borbi, naročito hrabro medicinsko osoblje koje već mesecima svakodnevno ''krvari na prvoj linija fronta'' da očuva normalno funkcionisanje naše države, ali i državni vrh koji je uz ogromne napore obezbedio više od 2.500.000 vakcina za Srbiju”, napisao je Vučević uz poruku da “predaja nije opcija”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima