POČAST ZA NAJMLAĐEG BORCA: Milica Đurđević Stamenkovski u Doboju

D.B.M.

19. 05. 2024. u 19:59

MINISTARKA za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski, prilikom prve zvanične posete Republici Srpskoj, na prvoj Porodičnoj šetnji u Doboju, poručila je da Republika Srbija i Republika Srpska su jedna velika porodica.

ПОЧАСТ ЗА НАЈМЛАЂЕГ БОРЦА: Милица Ђурђевић Стаменковски у Добоју

Foto: Dejan Urošević

Porodica je kičma svakog društva, temelj našeg opstanka, najvažniji nacionalni interes.

Kada je porodica zdrava, sigurno je da će se iz nje podići i zdravi, principijalni, vaspitani i moralni ljudi, sutra dobri roditelji i uzorni građani, istakla je Đurđević Stamenkovski.

Ministarka je naglasila da će se Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju uvek truditi da svim inicijativama, projektima i različitim događajima u Republici Srpskoj da skromni doprinos i zahvalila gradu Doboju što će nastaviti da pruža podršku udruženjima koji se bave promocijom pronatalitetne politike u celini.

- Trudićemo se da pozivamo na rađanje, na život, da pružimo podršku i onim parovima koji se bore za potomstvo, samohranim roditeljima, porodicama koje nažalost imaju veliko breme, jer njihovi članovi boluju od retkih bolesti. Mi smo svi na zajedničkom zadatku - da naše društvo učinimo boljim i sigurnijim - zaključila je ministarka.

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski je prilikom posete Doboju, položila venac na spomenik Spomenka Gostića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!