WienerAI virusni meme token dostigao 926.000 dolara u pretprodaji

Promo

07. 05. 2024. u 11:02

NOVA velika kriptovaluta nedavno je lansirana, sa duhovitim stavom o mem koinu i već je doživela ogroman uspeh u svojoj pretprodaji.

WienerAI вирусни меме токен достигао 926.000 долара у претпродаји

Foto: Promo

WienerAI, najnoviji bot za kripto trgovinu koji koristi veštačku inteligenciju, prepoznao je želju tržišta da komunicira putem memova, lansirajući se kao jedinstven spoj AI tehnologije i šarmantne ličnosti.

Ovaj zapanjujući primer aplikacije već je izazvao hajp na tržištu, a pretprodaja je već prikupila impresivnih više od 926.000 dolara.

WienerAI revolucionira tržište

Iako je lako pretpostaviti da je WienerAI-ova crossover priča čisto optička, ta pretpostavka bi bila krajnje netačna.

Prema WienerAI web stranici, ova platforma je „revolucionarna AI platforma za trgovanje“ koja se ističe svojim „neuporedivim mogućnostima“. Zaista, takva tehnologija definitivno daje nepravednu prednost onima koji je koriste.

Možda je najznačajnija stvar u vezi sa WienerAI, međutim, to što će njegov trejding bot izjednačiti uslove između svakodnevnih maloprodajnih trgovaca i institucija dubokog džepa koje su istorijski imale ogromnu tehnološku prednost.

Ovo savršeno opisuje lokalnu prirodu mem kriptovaluta, koje se takmiče da nadmaše TradFi igrače kroz duhovitu kripto imovinu zasnovanu na memovima.

Posetite WienerAI

WienerAI - spaja AI, kulturu i investitore u novom industrijskom standardu

WienerAI je stupio na scenu kripto marketinga sa revolucionarnim pristupom, postavljajući novi standard u industriji. Njihov projekat kombinuje najsavremeniju tehnologiju sa kulturno relevantnom estetikom kripto sveta, privlačeći investitore iz svih sektora. Za entuzijaste degens meme coina, WienerAI predstavlja lukrativnu priliku za velike dobitke. Iskusni investitori vide vrednost u inovativnom AI proizvodu.

Ova kombinacija interesovanja stavlja WienerAI u sam vrh najaktuelnijih trendova u kripto svetu, što nagoveštava veliki potencijal nakon pokretanja sopstvene kripto razmene.

WienerAI projekat privlači veliku pažnju industrije sa 1300% APY

Novi projekat WienerAI privlači sve veću pažnju industrije. Mnogi veruju da bi mogao da promeni način na koji se obavlja poslovanje. Iako je tek nedavno pokrenut, već je privukao značajne investicije, prikupivši preko 926.000 dolara. Influenseri iz industrije već su ga podržali, nazivajući ga potencijalnim draguljem koji će stvoriti velike promene.

Analitičari poznate medijske kuće 99Bitcoins su optimistični, nazivajući WienerAI „sledećim velikim hitom pretprodaje“. Prema informacijama na njihovoj web stranici, WienerAI ima ukupno 69 milijardi tokena. Od toga je 30% dostupno za pretprodaju, 20% za ulaganje, 20% za nagrade zajednice, 10% za osiguranje likvidnosti i 20% za marketinške svrhe.

Da bi iskoristio trenutni interes i privukao što veći broj korisnika, WienerAI je pokrenuo program stejkinga istovremeno sa pretprodajom. To znači da će kupci koji poruče unapred moći da počnu da zarađuju na svojim investicijama odmah, sa APY od približno 1300%.

Međutim, treba napomenuti da će se ovaj procenat smanjivati kako ukupan fond uloga raste. Iz tog razloga je važno da delujete brzo kako biste maksimizirali svoj potencijalni dobitak.

Da bi dodatno ohrabrio rane korisnike, WienerAI planira da postepeno povećava cenu tokom perioda pretprodaje. Sledeće povećanje očekuje se za jedan dan ili kada ukupna prikupljena povišica dostigne 940 hiljada dolara.

Posetite WienerAI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)