DA PRAZNICI SVIMA BUDU ISTI: Meridian fondacija i Crvena zvezda Meridianbet uručili donaciju Institutu za majku i dete (VIDEO)

Promo

05. 05. 2024. u 16:00

USKRŠNjA donacija Meridian fondacije i košarkaškog kluba Crvena zvezda Meridianbet.

ДА ПРАЗНИЦИ СВИМА БУДУ ИСТИ: Меридиан фондација и Црвена звезда Меридианбет уручили донацију Институту за мајку и дете (ВИДЕО)

Foto: Promo

Meridian fondacija „Od srca s ljubavlju“ i košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet ovaj Uskrs proveli su u poseti Institutu za majku i dete. Na najradosniji hrišćanski praznik udruženo su odlučili da učine nešto lepo za naše najmlađe, koji borave u toj ustanovi.

Osluškujući potrebe Instituta, odazvali su se na njihovu molbu i tom prilikom im donirali brojne instrumente koji su bolnici neophodni za dalji neometani rad.

Kapiten Crvene zvezde Meridianbet, Branko Lazić, tom prilikom je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što je svojim dolaskom upriličio događaj, kao i da će i ubuduće, zajedno sa Meridian fondacijom, nastojati da pomogne mališanima, kao i zaposlenima Instituta koji se svakodnevno bore da sačuvaju živote našoj deci.

- Izuzetna mi je čast što sam sa prijateljima iz Meridiana ovde i što smo uspeli da doniramo sredstva koja su Institutu potrebna. Iskreno se nadam da ćemo barem malo obradovati mališane i koliko je to moguće - olakšati im boravak ovde - dodao je Lazić.

Institutu su donirane flašice, cucle, aparati za merenje pritiska, manžetne, digitalni toplomeri, pulsni oksimetri i inhalatori. Prema rečima Ljiljane Plavanski, donacija je i te kako značajna za dalje funkcionisanje ove ustanove.

- Hvala vam u ime svih zaposlenih, a naročito dece, što ste donacijom ovih aparata olakšali bolne dijagnostičke analize. Biće zasigurno lakše izmeriti različite vrednosti u krvi, bez traumatizacije najmlađih. Vaše donacije su velike, planirane i hvala vam što postojite, što nas čujete i što nam pomažete - istakla je Ljiljana Plavanski.  

Direktor Instituta, Prof. dr Radoje Simić, uručio je zahvalnicu Stefanu Todoroviću, predstavniku Meridian fondacije, a tom prilikom je dodao da su im zaposleni iz Meridiana, kada uzmemo u obzir dobročinstvo koje su pokazali na delu u saradnji sa Institutom, postali pravi prijatelji.

- Vaša donacija će omogućiti deci brži oporavak, zaposlenima kvalitetniji rad, hvala vam što zajedničkim naporima činimo sve da naši najmlađi, naši naslednici, zdravi izađu iz bolnice. Po ko zna koji put, a slobodno mogu da kažem i nebrojeno puta, dobijamo donaciju od Meridiana, hvala vam od srca – Meridian i Institut za majku i dete su jedno - reči su direktora Radoja Simića.

Predstavnica Meridian fondacije, Jelena Jocić, nije propustila priliku da istakne značaj ustanove kao što je Institut, te je naglasila da je u pitanju jedna od najvažnijih institucija u našoj državi.

- Mi smo ti koji duguju zahvalnost svim zaposlenima Instituta, jer su oni naši pravi heroji, s obzirom na prirodu posla koji obavljaju. Mnogo nam je drago što smo deo ove akcije  i naravno da ćemo za ovu instituciju biti tu i dalje - dodala je Jelena Jocić.

Kreiranjem posebne online donatorske platforme na sajtu meridianbet.rs, ovaj renomirani brend u industriji igara na sreću je 2022. godine napravio revolucionarni iskorak kada je u pitanju odnos sa svojim korisnicima. Razvijanjem jedinstvene crowdfunding platforme na regionalnom tržištu, Meridan je korisnike svojih usluga transformisao i od njih napravio istinske humanitarce i dobrotvore, osobe koje posredstvom web aplikacije i jednim klikom miša na opciju „doniraj“ mogu pružiti finansijsku pomoć za razne društvene projekte koje ova betting kompanija organizuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)