NIKOLA I DARKO SPASLI ŽIVOT SUGRAĐANINU: Muškarcu pozlilo posle ujeda pčele, brzom reakcijom policajca sve se dobro završilo (FOTO)

Novosti online

28. 04. 2024. u 12:36

ŠIPETIĆ Nikola i Simeunović Darko, pripadnici saobraćajne policije PU Čačak, spasli su život slučajnom prolazniku koji ih je zaustavio nakon što mu se slošilo posle uboda pčele i time još jednom pokazali kako uvek stoje na raspolaganju svojim sugrađanima.

НИКОЛА И ДАРКО СПАСЛИ ЖИВОТ СУГРАЂАНИНУ: Мушкарцу позлило после уједа пчеле, брзом реакцијом полицајца све се добро завршило (ФОТО)

Foto: Instagram/MUP Srbije

MUP Srbije je na društvenim mrežama podelio detalje ovog događaja, koji je na kraju završio sa sretnim ishodom.

- Naše kolege iz saobraćajne policije Policijske uprave u Čačku, Šipetić Nikola i Simeunović Darko, još jednom su pokazali da su policijski službenici uvek tu za svoje sugrađane, spremni da hitno reaguju i pomognu. Šipetić i Simeunović, tokom redovne kontrole saobraćaja u Preljini, sugrađanina koji im je zatražio pomoć zbog ujeda pčele, odmah su smestili u svoj službeni auto i uputili se ka bolnici. S obzirom da je čovek tokom vožnje izgubio svest, najverovatnije usled anafilaktičkog šoka, naš kolega je zaustavio vozilo hitne pomoći koje je naišlo u tom trenutku i time sugrađaninu spasio život - poručili su iz MUP-a.

BONUS VIDEO: Dr Novosti : Toksini u hrani | Aleksandra Buha Đorđević |

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana