AMSS I OPŠTINA SAVSKI VENAC ZAJEDNO GRADE DOBRE NAVIKE: Podeljeno više od 100 besplatnih auto-sedišta za decu do tri godine!

Promo

23. 04. 2024. u 14:30

U PROSTORIJAMA GO Savski venac danas su podeljena auto-sedišta za decu uzrasta do tri godine koja žive na ovoj opštini. Besplatna auto-sedišta za više od 100 mališana obezbedila je opština Savski venac u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije, a uručili su ih predsednik ove opštine Miloš Vidović i direktor Sektora za komercijalne poslove Auto-moto saveza Srbije Nebojša Mandić.

АМСС И ОПШТИНА САВСКИ ВЕНАЦ ЗАЈЕДНО ГРАДЕ ДОБРЕ НАВИКЕ: Подељено више од 100 бесплатних ауто-седишта за децу до три године!

Foto: AMSS promo

Od vitalnog je značaja da se na podizanju svesti o bezbednosti u saobraćaju radi kontinuirano i da u tom procesu bude uključeno što više relevantnih institucija, a ovo je samo jedna u nizu akcija sa tim ciljem, u kojima učestvuje AMSS.

Foto: AMSS promo

- Kao što verovatno znate, Auto-moto savez Srbije sprovodi brojne aktivnosti koje imaju za cilj unapređenje bezbednosti u saobraćaju na našim putevima i razvoj saobraćajne kulture, kroz edukaciju i preventivno delovanje. Akcije usmerene ka zaštiti najmlađih učesnika u saobraćaju su od posebnog značaja, zbog čega ovu saradnju sa GO Savski venac smatramo jednom od najvažnijih, i zahvaljujem se opštini na inicijativi i na tome što ovaj projekat nastavlja da živi, rekao je Mandić i dodao:

- Raduje me što i ove godine vidim toliko roditelja koji su svesni važnosti korišćenja dečijih sedišta, a kao još jedan vid naše podrške, i ove godine delimo članske pakete za pomoć na putu i šlep, koji će učiniti da roditelji narednih godinu dana budu bezbrižni ukoliko im zatreba bilo kakva vrsta pomoći na putu u Srbiji i Evropi.

Savski venac nastavlja da gradi dobre navike pa je tako do sada, zaključno sa ovogodišnjom akcijom, ova opština omogućila sigurniju vožnju za skoro 600 mališana sa teritorije opštine - izjavio je Vidović i dodao:

Foto: AMSS promo

- Bezbednost mališana i ujedno bezbrižnost roditelja je glavni cilj ove akcije koju sprovodimo u skladu sa nacionalnom politikom podizanja nataliteta i merama podrške roditeljima. Želimo da pomognemo roditeljima pri uštedi u kućnom budžetu i želimo da znaju da smo uvek uz njih. Raduje me to što se naša opština podmlađuje, i što ćemo nastaviti da među prioritetima u svom radu i ubuduće imamo decu i brigu o njihovom lepšem odrastanju na Savskom vencu – rekao je predsednik opštine Miloš Vidović.

Podsetimo, rok za prijavu roditelja za dodelu auto-sedišta je trajao od 4. do 22. marta i deo je konkursa “Gradimo dobre navike” kojim su GO Savski venac i Auto-moto savez Srbije još jednom pokazali da brinu o bezbednosti najmlađih i pružaju podršku roditeljima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)