"NOVOSTI" ISPRED KUĆE MAJKE MALE DANKE: Dve žene sede na tremu, ćute i čekaju informacije o nestaloj devojčici (FOTO)

M. Kolašinac/M. Gogić

28. 03. 2024. u 17:35

EKIPA "Novosti" otišla je do sela Brestovac i obišla porodičnu kuću majke devojčice Danke Ilić (2) koja je nestala u utorak u selu Banjsko Polje gde su otišli na izlet. Ispred kuće smo zatekli dve žene, a u dvorištu igračke male Danke i njenog brata.

НОВОСТИ ИСПРЕД КУЋЕ МАЈКЕ МАЛЕ ДАНКЕ: Две жене седе на трему, ћуте и чекају информације о несталој девојчици (ФОТО)

Foto: Novosti

Žene ćute, ne pričaju ni jedna sa drugom, samo gledaju u daljinu i iščekuju informacije o nestaloj devojčici. Celo selo obavila je neka čudna jeza zbog svcega što se dešava sa njihjovom sugrađankom.

Svi se pitaju gde je mala Danka. Selo je pusto i nema nikog na ulicama, komšije su se povukle u kuće i čekaju informacije o devojčici.

Kako izgledajuz prizori iz tog mesta pogledajte na priloženim fotografijama i video-snimcima:

Podsetimo, potraga za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz Banjskog polja, kod Bora, nastavlja se treći dan, a policija će proveriti bazne stanice i izvršiti veštačenje mobilnih telefona roditelja, kako bi se potvrdilo s kim su bili u kontaktu u periodu kada je devojčica nestala. Ekipa "Novosti" i danas se nalazi u selu u kojem je mala Danka nestala. Šta se sve depšava na terenu i kako teče potraga čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024