HITNO UPOZORENJE ZA GRAĐANE ČAČKA: Posle eksplozije u "Slobodi" ovo nikako ne smeju da rade

Tanjug

10. 06. 2021. u 17:38

KOMANDANT Štaba za vanredne situacije grada Čačka Milun Todorović apelovao je danas na građane da se ne kreću po zelenim površinama i njivama jer su ekipe deminera na terenu.

ХИТНО УПОЗОРЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ ЧАЧКА: После експлозије у Слободи ово никако не смеју да раде

Foto: Tanjug/Nataša Lazarević

Kako prenosi Glas Zapadne Srbije, pozivajući se na informacije dobijene od menadžmenta kompanije "Sloboda" Čačak, ekipe deminera su na terenu u cilju pronalaženja i uklanjanja ostataka eksplozivnih naprava u reonu Pridvorice.

Todorović je apelovao na sve građane koji žive u tom području da se kreću isključivo izgrađenim saobraćajnicama, a nikako po zelenim površinama i njivama, do završetka aktivnosti deminera, o čemu će, kako je naveo, biti obavešteni.

U noći između 3. i 4. juna, u Kompaniji "Sloboda" u Čačku došlo je do požara u izdvojenom delu fabrike koji je predviđen za skladištenje i čuvanje elemenata za kompletiranje upaljača i gotovih proizvoda za municiju manjih kalibara.

Požar je nakon kratkog vremena prerastao u serijske eksplozije, a u akcidentu nije bilo žrtava i povređenih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove