„NE ČUJEM TE OD MIG-OVA“: Milan Knežević brutalno odgovorio poslaniku DPS, na njegovo "tužakanje" Briselu (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

19. 04. 2024. u 20:58

- ALO, jesi li to ti Jevto? Okreni nulu, ništa te ne čujem od MIG-ova. Ili pošalji poruku ako ti je hitno, sad kreću tenkovi.

„НЕ ЧУЈЕМ ТЕ ОД МИГ-ОВА“: Милан Кнежевић брутално одговорио посланику ДПС, на његово тужакање Бриселу (ФОТО)

DNP

Ovako je lider DNP i poslanik u Skupštini Crne Gore Milan Knežević, odgovorio na Iks platformi, potpredsedniku i poslaniku DPS Jevtu Erakoviću, koji je "tužakao" Briselu njega i predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, zbog prisustva na združenoj taktičkoj vojnoj vježbi Vojske Srbije sa bojevim gađanjem "Vihor 2024" na Privremenom poligonu "Pešter".

– Andrija Mandić, predsednik Skupštine Crne Gore i član Saveta za odbranu i bezbednost Crne Gore prisustvuje vojnoj vežbi Vojske Srbije sa bojevom municijom. Naravno u društvu Milorada Dodika i Milana Kneževića. Halo Brisel, da li se čujemo od gruvanja haubica - napisao je Eraković na društvenoj mreži Iks, ne proprativši da je NATO pakt, kojem je "pisao" imao svog predstavnika na poligonu u Pešteru, u liku komandanta KFOR-a, general-majora Ozkana Ulutaša.

Turski general Ulutaš komandant je i i dvojici pripadnika Vojske Crne Gore, koji su na Kosmetu u okviru snaga KFOR, koje bi trebalo da obezbede mir i sigurnost u južnoj srpskoj pokrajini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)