KNEŽEVIĆ: Kriza oko razgraničenja Zete i Glavnog grada može kulminirati i raskidom koalicije, Spajić da se uključi

V.K.

18. 01. 2024. u 16:40

LIDER Demokratske narodne partije Milan Knežević saopštio je da ozbiljna kriza oko razgraničenja opština Zete i Podgorica može kulminirati i raskidom koalicije u glavnom gradu. On je pozvao premijera Milojka Spajića da se uključi u rešavanje ovog problema.

КНЕЖЕВИЋ: Криза око разграничења Зете и Главног града може кулминирати и раскидом коалиције, Спајић да се укључи

Printscreen

Knežević je uputio apel Pokretu Evropa sad da sa gradonačelnicom Oliverom Injac razgovara o pronalasku kompromisnog rešenja. Ako do toga ne doće Demokratska narodna partija će napustiti vlast u Podgorici.

- Pozivam premijera Milojka Spajića da se aktivno uključi u rešavanje ovog problema, pošto je očigledno da Olivera Injac nema vremena od druženja sa Draganom Bokanom i svim onim dobitnicima tranzicije devedesetih godina i ljudima koji su podržavali Demokratsku partiju socijalista , kazao je Knežević novinarima.

On je poručio vlastima u Podgorici da u slučaju da se ne reši ovaj problem može se desiti „Nemačka“ u glavnom gradu Crne Gore ako Zećani sa traktorima „okupiraju“ grad na Morači.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!