DOKUMENTA NA JEDNOM MESTU: Do kraja maja novi upravni centar MUP u Lazarevcu

B.B.

10. 05. 2024. u 13:58

DO kraja maja, građani Lazarevca će dobiti upravni centar MUP. Prva zgrada opštincke uprave, konačno je dobila svoju adektvanu namenu. Nakon rekonstrukcije, koja je počela krajem novembra prošle godine ova zgrada postaće upravni centar Ministarstva unutrašnjih poslova, u kojem će se izdavati lična dokumenata.

ДОКУМЕНТА НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: До краја маја нови управни центар МУП у Лазаревцу

Foto: Opština Lazarevac

  Novi uslužni centar se prostire na oko 600 kvadrata i organizovan je na dve etaže, opremljen sa oko osam šaltera kako bi Lazarevčani mogli da brzo i efikasno izvade sva neophodna dokumenta.

Radove na izgradnji ovog objekta obišao je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević i tom prilikom naglasio da su sredstva za realizaciju ovog projekta obezbedio Grad Beograd. On je  izrazio zadovoljstvo ovim projektom i istakao da se očekuje da radovi budu završeni do kraja maja meseca.

- Uslužni centar imaće i nekoliko kancelarija, arhivu koja će biti smeštena u podrumu zgrade, toalete za zaposlene, građanstvo ali i osobe sa invaliditetom, kao i rampu koja će im olakšati ulazak u zgradu - rekao je Stević. - Trenutni prostor u kojem su se obavljali poslovi vezani za izdavanje ličnih dokumenata i dalje će biti na raspolaganju pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, čime će se osigurati kontinuitet usluga i zadovoljstvo građana. Ova inicijativa će znatno olakšati i ubrzati procese izdavanja dokumenata, pružajući bolju podršku i usluge sugrađanima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)