MITROVIĆ RASTUŽIO RONALDA: Srbin pogodio u velikom derbiju Saudijske Arabije - i to kad! (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

17. 05. 2024. u 22:13

FUDBALERI Al Hilala odigrali su nerešeno sa Al Nasrom kao gosti 1:1 u velikom derbiju Saudijske Arabije. Jedini gol za ekipu Žorža Žesusa postigao je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

МИТРОВИЋ РАСТУЖИО РОНАЛДА: Србин погодио у великом дербију Саудијске Арабије - и то кад! (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Igrao se 110. minut kada je najbolji strelac u istoriji našeg nacionalnog tima sa bele tačke matirao Davida Ospinu.

To je bio 28. pogodak sjajnog napadača u prvenstvu, uz to ima i pet asistencija. On je drugi strelac lige. Na vrhu je Kristijano Ronaldo sa 33 gola.

Jedan od najboljih igrača svih vremena je pognute glave napustio teren, pošto nije uspeo da bude bolji od srpskog dvojca - Aleksandar Mitrović - Sergej Milinković Savić koji su odigrali ceo meč za goste.

Vrlo lako je moglo da se dogodi da odlučujući trenutak utakmice bude u 1. minutu kada je Otavio na asistenciju Portugalca postigao gol za domaće. Ipak, bivši fudbaler Fulama se pobrinuo da tako ne bude.

Ovaj remi neće promeniti ništa na tabeli, pošto je Al Hilal dva kola pre kraja ubedljivo prvi na sa 90 bodova, ima 12 više upravo od Al Nasra.

BONUS VIDEO: CRNO-BELA RADOST NA MARAKANI: Ovako je Partizan dao gol Zvezdi u 173. večitom derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo