Tajna je u tome da kačkavalj stavite u zamrzivač sat vremena pre pripreme. Idealan prilog uz svako meso ili pomfrit.
Povezane vesti
MESO SE LEPI ZA PRSTE: Punjeno pile, sočno i slasno, jedan sastojak mu daje poseban šmek
NAPRAVITE punjeno pile.
16. 09. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
PASTA SA SLANINOM I TIKVICAMA: Lagan ručak koji neće oduzeti puno vremena oko pripreme, a svima će se dopasti
Testenina u sosu od tikvica koju svi vole.
20. 09. 2024. u 15:46
RECEPT ZA PAPRIKE U PAVLACI: Nestvarnog su ukusa i prave se očas posla
Paprike u kiseloj pavlaci spadaju u omiljenu salatu ili prilog jelima, a one nisu omiljene i zastupljene u brojnim kuhinjama bez razloga.
20. 09. 2024. u 07:00
KREM ROLAT: Kolač koji se pravi lako, a oduševljava sve goste
Rolat od krema savršen za svakog gosta, ali i domaćina.
19. 09. 2024. u 15:45
DOMAĆI ŠVEPS: Ovo osvežavajuće piće je još ukusnije kada ga sami napravite
Divan, osvežavajući, sok koji će vam se dopasti.
19. 09. 2024. u 15:22
GURMANLUK ZA PETICU: Preukusne teleće šnicle u vinu
Teleće šnicle su uz dodatak vina i bujona mnogo sočnije.
19. 09. 2024. u 13:14
Komentari (0)