OSSO BUCO: Шупља телећа кост на италијански начин - овакву посластицу нећете скоро пробати

OSSO BUCO: Шупља телећа кост на италијански начин - овакву посластицу нећете скоро пробати

„OSSO buco“ значи „рупа од кости“. Ово је рецепт који се базира на сржи из кости која чини ово италијанско јело од динстаних телећих коленица једним од најпознатијих гурманлука на свету.

01. 06. 2024. у 11:00

САРМИЦЕ ОД БЛИТВЕ: Тако сочне да се топе при сваком залогају

САРМИЦЕ ОД БЛИТВЕ: Тако сочне да се топе при сваком залогају

Искористите сезону зелениша на најбољи начин. Блитва је нискокалорично поврће са високим садржајем магнезијума, гвожђа, калијума и витамина А, Ц и К, веома је храњива, што је чини савршеном намирницом не само за ваше здравље, већ и за укусан оброк.

18. 05. 2024. у 09:00

3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно

3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно

Коју год врсту меса да изаберете, битно је како ћете да га спремите, јер од тога зависи укус. Најбитнија од свега је маринада, а што дуже стоји то је боље.

18. 05. 2024. у 07:00

БРЗ ОБРОК ЗА СВАКО ДОБА ДАНА: Поховане ролнице од тиквица пуњене сиром

БРЗ ОБРОК ЗА СВАКО ДОБА ДАНА: Поховане ролнице од тиквица пуњене сиром

Сезона је тиквица и од овог поврћа можете да направите најразноврснија јела. Поховане тиквице су одлично пролећно јело које се лако прави, а ми вам доносимо још један супер рецепт који ће вам се гарантовано допасти.

17. 05. 2024. у 13:43

ПРЕДЛОГ ЗА НЕДЕЉНИ РУЧАК - СВИЊСКИ КОТЛЕТИ СА ПИРЕОМ ОД ПАСУЉА И ЈАБУКАМА: Мешавина слатког и сланог, а сос даје одличан баланс

ПРЕДЛОГ ЗА НЕДЕЉНИ РУЧАК - СВИЊСКИ КОТЛЕТИ СА ПИРЕОМ ОД ПАСУЉА И ЈАБУКАМА: Мешавина слатког и сланог, а сос даје одличан баланс

СВИЊСКИ котлети са пиреом од пасуља и јабукама је савршена комбинација свињетине, јабуке и жалфије, која је готова за само 30 минута.

12. 05. 2024. у 11:55