LANS VEZAO TRI POBEDE PROTIV MARSELJA: Ove sezone je samo PSŽ pronašao ključeve "Velodroma"

O. M.

28. 04. 2024. u 13:39

SUSRET osmoplasiranog Marselja i šestog Lansa koji je na programu ove nedelje od 21 čas zatvoriće 31. kolo francuske Lige 1.

ЛАНС ВЕЗАО ТРИ ПОБЕДЕ ПРОТИВ МАРСЕЉА: Ове сезоне је само ПСЖ пронашао кључеве Велодрома

Foto: Profimedia

Pitanje šampiona Frnacuske moglo je da bude rešeno u subotu da je Pari Sen Žermen uspeo da savlada ekipu Avra, umesto što je u poslednjim trenucima meča spasao sebe poraza. Ovako, moraćemo da čekamo ili sledeće kolo ili da Lion ostane neporažen protiv Monaka.

Motiva za tako nešto "lavovi" imaju jer se sa Marseljom i Lensom bore za jedno od mesta koje vodi u evropske kupove. Dosta toga zaviciće i od finala KUpa u kome se sastaju Lion i PSŽ, ali i od učinka Marselja u ovoj sezoni Lige Evrope, gde su stigli do polufinalnog dvoboja sa Atalantom.

Marselj je u sredu odigrao razočaravajuću utakmicu protiv Nice, završivši rezultatom 2:2, što produžava njihov niz bez pobeda u Ligi 1 na pet uzastopnih mečeva, uz dva remija i tri poraza. 

Marselj je izgubio poslednja tri meča protiv Lansa. Ali ove sezone na "Velodromu" Marselj je igubio samo jednu utakmicu i to od Pari Sen Žermena.

Lans je, s druge strane, u prethodnom kolu konačno nekoga pobedio, a to je bio fenjeraš Klermon i to minimalnim rezultatom 1:0. Prethodno su "zlatno-krvavi" osvojili samo bod na četiri utakmice.

LAns igra čvrsto u gostima, samo Pari Sen Žermen i Nica primaju manje golova na strani od ove ekipe. Osim toga, sigurno će pokušati da iskoriste činjenicu da Marselj pred sobom ima prvi polufinalni meč Lige Evrope.

NAŠ TIP: X (kvota 3,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis