"KUĆI ME NEĆE PUSTITI BEZ OVE FOTOGRAFIJE": Novinar zamolio ruskog predsednika da se slikaju - Putinov odgovor namejao sve (VIDEO)

Novosti online

29. 04. 2024. u 09:51

PREDSEDNIK Azerbejdžana Ilham Alijev posetio je prošle nedelje Moskvu. Atmosfera je bila više nego prijateljska. Mnogi su želeli da se fotografišu sa dvojicom lidera - Vladimirom Putinom i Alijevim.

КУЋИ МЕ НЕЋЕ ПУСТИТИ БЕЗ ОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ: Новинар замолио руског председника да се сликају - Путинов одговор намејао све (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/ Telegram/ Sputnjik Srbija

- Vladimire Vladimiroviču, kući me neće pustiti bez ove fotografije - rekao je novinar, zamolivši lidere Azerbejdžana i Rusije, Ilhama Alijeva i Vladimira Putina da se slikaju sa njim.

Putin je kroz šalu odgovori:

- To je dobar izgovor da se ne vraćete (kući).

- Sa ovom fotografijom sva vrata su vam otvorena - rekao je Alijev.

- Kao propusnica - dodao je Putin.

Ruski mediji objavili su ekskluzivne snimke sa sastanka dvojice predsednika u Moskvi 22. aprila.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: Putin u četiri oka sa Kusturicom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!