VELIKA TRAGEDIJA U KOMŠILUKU: Udario dete kašikom od bagera, nesretnom dečaku nijo bilo spasa

Novosti online

10. 05. 2024. u 20:25

DEČAK (11) poginuo je kada ga je na putu do škole u selu Teleorman u Rumuniji, na ulici neoprezni bagerista, koji se vraćao sa groblja gde je kopao raku, udario kašikom bagera.

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА У КОМШИЛУКУ: Ударио дете кашиком од багера, несретном дечаку нијо било спаса

Foto: MUP

Nesreća se dogodila u Orbeaska de Sus.

Prema prvim informacijama, 11-godišnji dečak je išao do škole kada ga je udarila kašika bagera. Vozač je vozio svoju mašinu do seoskog groblja, gde je išao da iskopa rupu za grob.

Šokiran, 37-godišnji vozač rekao je policiji da jednostavno ne može da razume šta se dogodilo, i da je išao na lokalno groblje da kopa rupu.

Dete zadboilo teške povrede glave

Nakon stravične nesreće, muškarac je izašao iz mašine i pružio prvu pomoć mališanu, ali njegov trud je bio uzaludan. Dete je teško zadobilo teške povrede u predelu glave i nije mu bilo spasa.

- Policijski službenici Direkcije za puteve Aleksandrije sačinili su krivični dosije o izvršenju krivičnog dela ubistvo iz nehata i vrše uviđaj u slučaju saobraćajne nezgode koja se dogodila danas, u opštini Orbeaska, oko 10.40 časova. Zbog uzroka i okolnosti koje će se utvrditi uviđajem, dok je 36-godišnji muškarac iz tog mesta upravljao buldožerom ulicom Valea Raului, navodno je korpom vozila udario 11-godišnjeg pešaka. Nalaz je pokazao da vozač buldožera u trenutku udesa nije bio pod dejstvom alkohola - rekli su predstavnici IPJ.Teleorman.

(Obzervator.ru)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku