"PARNI VALJAK" NA IVICI AMBISA: Crveno-beli imaju prvu meč loptu u prepunoj areni!

M.M.

19. 05. 2024. u 08:05

KOŠARKAŠI Partizana će večeras od 20.30 ugostiti Crvenu zvezdu u okviru treće utakmce finala plej-ofa ABA lige.

ПАРНИ ВАЉАК НА ИВИЦИ АМБИСА: Црвено-бели имају прву меч лопту у препуној арени!

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Na terenu nije bilo previše tenzije, prethodne dve utakmice je manje-više obeležilo fer i sportsko ponašanje i za sada nema ozbiljnijih incidenata.

Crveno-beli su bolje otvorili finale, ostvarili su dva trijumfa i tako skinuli pritisak sa sebe.

Prvi meč je bio neizvestan sve do samog kraja, dok su u drugom izabranici Janisa Sferopulosa u 35 minutu napravili lepu zalihu.

Miloš Teodosić je na otvaranju zaista briljirao, dok je u drugoj utakmici odigrao nešto slabije.

Jako je loše ušao u meč, napravio je nekoliko grešaka i promašio par šuteva, međutim, u nastavku je odigrao zaista zrelo.

Navijači su čekali Nemanju Nedovića i konačno su dočekali. Momak iz Nove Varoši je tokom prve dve četvrtine briljirao, postigao je čak 21 poen.

Džoel Bolomboj je neko ko se "upalio" u drugom poluvremenu, dok su Jago Dos Santos i Trej Tompkins takođe dali veliki doprinos.

U sastavu Partizana nije bilo raspoloženih za igru, Kevin Panter je loše ušao u meč i nije uspeo da pronađe pravi ritam, tačnije odbrana crveno-belih je odradila sjajan posao.

Džejms Naneli je u prvoj utakmici prikazao verovatno i najbolju partiju od dolaska u klub, ali je u drugoj bio neprimetan.

Aleksa Avramović je finišu meča pokušavao da vrati svoj tim u rezultatski egal, međutim, bilo je prekasno.

Kao i što smo najavljivali, prednost domaćeg terena je od enornmnog značaja i veliko je pitanje da li će doći do brejka.

Šampion ABA lige je pod ogromnim pritiskom i to će puleni Janisa Sferopulosa pokušati da iskoriste.

Željko Obradić će pokušati da pripremi ekipu, ali biće interesantno videti da li će Uroš Trifunović i Danilo Anđušić biti u protokolu.

Očekuje se i reakcija Freka Kaminskog koji nije uspeo da pruži veliki doprinos na parketu.

Sa drige strane, ovaj ritam utakmica najmanje odgovara Teu koji je u poznim igračkim godinama.

Zvezda je ostala i bez Nikole Topića koji zadobio povredu kolena i nećemo ga videti do kraja sezone. Adam Hanga je takođe van sastava i to je veliki deficit za ekipu. Bivši igrač Barselone i Real Madrida je pokrivao više pozicija i to je zapravo njegov najveći kvalitet.

Dve utakmice će se igrati u "Štark" areni i ukoliko Branko Lazić i družina ne naprave brejk, serija će se vratiti u popularni "Pionir".

Očekujemo interesantnu utakmicu i veliki broj poena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS

NAŠ TIP: +164,5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVEROVATNO: Evo kako je Srbija primila gol u 95. minutu i ostala bez finala Evropskog prvenstva za kadete (VIDEO)

NEVEROVATNO: Evo kako je Srbija primila gol u 95. minutu i ostala bez finala Evropskog prvenstva za kadete (VIDEO)

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale UEFA "U-17" Evropskog prvenstva, iako je vodila sa 2:0 u polufinalu na Kipru protiv vršnjaka iz Portugala. U 89. minutu je bilo 2:1, ali su Portugalci u preostalim momentima drugog poluvremena Portugalci dali dva gola i pobedili sa 3:2. Posebno je šokantan za "orliće" bio poslednji pogodak na meču.

02. 06. 2024. u 19:08

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!