NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

LEBRON PROTIV KARIJA: Ko će povesti svoj tim ka pobedi?

V.M.

27. 01. 2024. u 13:34

VEČERAS ćemo gledati reprizu prošlogodišnjeg polufinala Zapadne konferencije kada Voriorsi ugoste Lejkerse (02:30).

ЛЕБРОН ПРОТИВ КАРИЈА: Ко ће повести свој тим ка победи?

Tanjug/AP

Domaćin ne pruža partije kakve se očekuju od njega i nakon dosta godine ne deluje kao tim koji može da pripreti u plej-ofu. Čuveni trio Kari-Tompson-Grin nije ubitačan kao nekada i od njih jedini Kari pruža partije na visokom nivou.

Voriorsima i nije baš do košarke nakon tragične smrti Dejana Milojevića, ali NBA liga je pre svega biznis i morali su brzo da se vrate na parket.

Glavni problem ekipe je što je Kari jedini koji predstavlja pretnju u napadu, ostali igrači su potpuno podbacili, a to se pre svega odnosi na Viginsa i Tompsona koji nisu ni senka igrača koji su bili glavne karike u šampionskom timu pre dve sezone.

U goste im danas dolazi nasjlavnija franšiza u istoriji košarke, Los Anđeles lejkersi koji takođe imaju svojih problema. 

Lebron i Dejvis igraju veoma dobro, međutim ostatak ekipe ne može da ih prati i igra ispod očekivanja. 

U poslednje vreme kao ''treći čovek'' iskočio je Rasel koji igra veoma dobro u januaru mesecu, a zanimljivo je da su Lejkersi do skoro razmišljali o tome da ga trejduju, ipak od toga ništa neće biti.

Ukoliko bi iskusni plej nastavio sa dobrim nastupima gosti bi možda mogli i da uhvate kakav takav zalet koji im je potreban kako bi se izdigli sa devetog mesta na Zapadu koje trenutno zauzimaju.

Ovi timovi su se sastali u plej-ofu prošle sezone i tada su Lejkersi slavili sa 4:2 u seriji, a mi verujemo da će i večeras biti bolji.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!