DOMAĆI TIP: Kada se sastanu Vojvodina i Čukarički, podela bodova je najrealnija opcija

V.M.

08. 05. 2024. u 09:30

U 34. kolu Superlige Srbije fudbaleri Vojvodine će na ''Karađorđu'' ugostiti direktnog rivala u borbi za mesta koja vode u Evropu, ekipu Čukaričkog (18.00).

ДОМАЋИ ТИП: Када се састану Војводина и Чукарички, подела бодова је најреалнија опција

FOTO: FK Crvena zvezda

Veoma se zanimljiva bitka vodi za mesta koja vode u Evropu u Superligi, a među glavnim akterima su Vojvodina i Čukarički. Trenutno će prva četiri na tabeli igrati u Evropi, a današnji rivali su peti, odnosno šesti sa po 54 sakupljena boda, što je pet manje od četvrtoplasiranog Radničkog 1923.

Iako je Čukarički ispred na tabeli, u boljoj poziciji je Vojvodina jer pored prvenstva ona će krajem meseca igrati u finalu Kupa, gde eventualnom pobedom može da obezbedi kvalifikacije za Ligu Evrope.

Što se tiče forme pred ovaj meč, ''brđani'' se nalaze u seriji od dve vezane pobede, savladali su Mladost, odnosno Napredak, tako da danas imaju priliku da ostvare ligaški ''het-trik''.

Sa druge strane, atmosfera u Vojvodini je na visokom nivou jer je ''stara dama'' u prošlom kolu odnela velika tri boda iz prestonice, savladaši Partizan pogotkom Njegoša Petrovića u poslednjim trenucima meča (3:2).

Ono što je posebno zanimljivo je da su se Čuka i Voša sastajali tri puta ove sezone i može se reći da su odigrali tri remija, jer su dva puta odigrali nerešeno u prvenstvu, dok je Vojvodina posle 1:1 nakon 90 minuta u četvrtfinalu kupa obezbedila plasman u finale boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Odlučili smo da verujemo u tradiciju, pa tipujemo novi ''iks'' na ''Karađorđu''.

NAŠ TIP: |XxX (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)