NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

"RIM JE POSEBNO MESTO": Zverev na krovu sveta (VIDEO)

Novosti online

20. 05. 2024. u 08:29

Aleksander Zverev je pokazao da je u odličnoj formi pred Rolan Garos. Teniser iz Hamburga je sa 6:4, 7:5 pobedio u finalu mastersa u Rimu Čileanca Nikolasa Đarija i tako po drugi put trijumfovao na ovom turniru.

РИМ ЈЕ ПОСЕБНО МЕСТО: Зверев на крову света (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Nemački teniser Zverev je to prvi put uradio 2017. godine, a posle šeste masters titule u karijeri, Saša će od ponedeljka skočiti na četvrto mesto na ATP listi.

Zverev se našalio sa publikom u Rimu.

- Dobar dan svima, moje ime je Janik - aludirao je na odsutnog Sinera, ljubimca italijanske publike, a onda je nastavio.

- Prvu masters titulu osvojio sam ovde u Rimu, sada je ovo prva takva titula i posle povrede, tako da je Rim posebno mesto za mene. Bila je ovo zaista jedna posebna nedelja - rekao je Zverev.

Pohvalaio je igru Nikolasa Đarija.

- Ima sjajnu igru, može se to videti po imenima igrača koje je pobedio ove nedelje. Igra zaista neverovatan tenis. Rekao sam mu da ako ovako nastavi da igra tenis, imaće još mnogo prilika na ovom nivou. Srećan sam što sam iz ovog duela izašao kao pobednik - zaključio je Zverev. 

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!