NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

SRBIJA JE OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALA! Evo šta je Nikola Jokić rekao o nastupu na Olimpijskim igrama

Novosti online

20. 05. 2024. u 06:03

Nikola Jokić se posle majstorice u polufinalu Zapadne konferencije protiv Minesote obratio medijima.

СРБИЈА ЈЕ ОВО СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛА! Ево шта је Никола Јокић рекао о наступу на Олимпијским играма

FOTO: Printskrin/Jutjub/ Denver Nuggets

Podsećanja radi, Denver je poražen rezultatom 98:90, iako su u jednom trenutku imali neverovatnih 20 poena prednosti. Srpski centar meč je završio sa 34 poena, 19 skokova i pet asistencija. Promašio je prvih sedam šuteva za tri poena, da bi potom pogodio dva vezana dalekometna šuta, ali isto tako Naz Rid ga je blokirao dva puta u odlučujućim momentima.

- Nismo uspeli da osvojimo titulu. Svi su se unapredili i svi su želeli da pobede nas. Tako izgleda. Postizali su poene, uspevali da uhvate mnogo ofanzivnih skokova u drugom poluvremenu. Mi smo imali mnogo otvorenih šuteva, ali prosto ih nismo pogodili. Oni su s razlogom najbolja odbrana NBA lige. Ne verujem u to ko je na papiru bolji tim. Pred nama je bilo sedam utakmica, oni su pobedili i bili su bolji. Čestitam im na tome. Neki timovi nikada ne dođu do druge titule. Drago mi je što smo imali priliku da dođemo u tu situaciju da posle titule idemo u novi pohod - tužan je bio Nikola Jokić posle poraza.

MVP NBA lige smatra da će iz ovog poraza izvući samo pouke.

- Pokušaćemo da postanemo bolji, mudriji, od trenera, preko igrača do stručnog štaba. Prosto, toliko je talenta prisutno u NBA ligi, da ne postoji lagan protivnik. Promašio sam osam trojki, Džamal Mari takođe osam, Porter pet. Ne možeš pobediti utakmice na kojima ne pogađaš šuteve. Ako želiš da pobediš, prosto je, moraš pogađati – rekao je Nikola Jokić, a potom odgovorio na pitanje o nastupu za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama:

- Ne znam, prijatelju, moraću da razmislim - ostao je momak iz Sombora nedorečen na pitanje koje danima zanima celu Srbiju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu