OGLASILO SE TUŽILAŠTVO: Evo kakvu odluku će doneti nadležni organi posle incidenta u "Areni"

Novosti online

19. 05. 2024. u 17:27

TREĆOJ utakmici finala ABA lige prethodio je incident u kom su učestvovali košarkaši Partizana i Crvene zvezde, Džejms Nanali i Stefan Lazarević. Povodom cele situacije oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo.

ОГЛАСИЛО СЕ ТУЖИЛАШТВО: Ево какву одлуку ће донети надлежни органи после инцидента у Арени

Youtube / KK Crvena zvezda

Saopštenje prenosimo u celosti bez redakcijskih izmena:

- Dana 20.05.2024. godine javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je od strane ovlašćenih lica PS Novi Beograd obavešten da je direktor Košarkaškog kluba Crvena zvezda prijavio da je u jednom od hodnika "Štark Arene" igraču Crvene zvezde Stefanu Lazareviću telesne povrede naneo igrač Košarkaškog kluba Partizana Džejms Naneli. Nakon brze intervencije ovlašćenih službenih lica i javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu utvrđeno je da je između dvojice igrača najpre došlo do verbalnog sukoba, a zatim i do fizičkog kontakta, te da je Stefan Lazarević zadobio telesnu povredu usled udarca u lice i to u predelu slepoočnice - stoji u saopštenju i dodaje se:

- Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane lekara obavljen je pregled Lazarevića te je konstatovano da je isti zadobio laku telesnu povredu. Hodnik u kome se dogodio incident je pod video nadzorom, obavljen je uviđaj, te će ovlašćena službena lica po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uzeti detaljne izjave od svih lica koja su prisustvovala incidentu, odnosno od igrača Košarkaškog kluba Crvena zvezda i Košarkaškog kluba Partizan, kako bi se utvrdile sve pojedinosti konkretnog slučaja i kako bi nakon uzimanja svih izjava bila doneta odluka o krivičnom gonjenju izvršilaca krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti - piše u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Podsetimo, treća utakmica finala ABA lige u kojoj se sastaju Partizan i Crvena zvezda igra se ove nedelje od 20.30 u "Beogradskoj areni", a možete je pratiti uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: NOVI LjUBIMAC "DELIJA": Ovom igraču Zvezde su navijači skandirali pred drugi meč finala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo