"ZVEZDA PREDLAGALA DA SE SNIMCI OBRIŠU!" Partizan o tuči Naneli - Lazarević: Gde je nestao jedan minut snimka?

Novosti online

19. 05. 2024. u 17:24

PRED treću utakmice finala ABA lige došlo je do tuče u Beogradskoj areni. U njoj su učestvovali košarkaš Partizana Džejms Naneli i Crvene zvezde Stefan Lazarević, a tim povodom su se oglasili iz crno-belog tabora.

ЗВЕЗДА ПРЕДЛАГАЛА ДА СЕ СНИМЦИ ОБРИШУ! Партизан о тучи Нанели - Лазаревић: Где је нестао један минут снимка?

Youtube / KK Crvena zvezda

Nemila situacija desila se između prepodnevnih treninga "večitih", na dan trećeg meča finala.

Podsetimo, najpre se oglasila Crvena zvezda, saopštivši da je Naneli, igrač Partizana, nasrnuo i teško povredio njenog košarkaša Lazarevića, potom se pojavio prvi snimak iz Arene, na kome se Naneli i Lazarević vide u klinču, a nedugo zatim i drugi snimak, na kome se vidi kako je, koji trenutak pred izbijanje tuče, izgledao susret pomenute dvojice igrača u hodniku (VIDEO).

A onda, posle novog saopštenja Zvezde, koja je objavila snimke sa nekoliko kamera (VIDEO), oglasio se i Partizan, i to na sledeći način:

Ko je isekao minut snimka? Saopštenje KK Partizan u vezi sukoba Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija


"KK Partizan izražava žal zbog incidenta koji se danas dogodio u hodniku Beogradske arene i poziva na hitno utvrđivanje svih činjenica od strane nadležnih organa!

Džejms Naneli je prvi napadnut od strane Stefana Lazarevića, koji ga je uhvatio za vrat, nakon čega je igrač Partizana uzvratio, što se može videti na kompletnom snimku sigurnosnih kamera.

Na žalost, jedini snimak koji to može da potvrdi nije kompletan jer na njemu nedostaje period od 11:01:28 do 11:02:32 i KK Partizan poziva da se hitno uključe nadležne službe kako bi vratile izbrisani snimak i utvrdile ko je isti izbrisao! Tražimo da onaj ko je snimak obrisao, odgovara u skladu sa zakonom.

Prvi susret Nanelija i Lazarevića u hodniku / x / zvezdamijesve_

Na dostupnim snimcima se  vidi i kako Lazarević izlazi iz svlačionice za Nanelijem u želji da se raspravi, kao i kako skače na igrača Partizana koji se nalazi na zemlji.

Pozivamo obezbeđenje Beogradske arene da nam bez odlaganja dostavi kompletan snimak, a mi ćemo ga javno objaviti.

Pozivamo medije da javno speru ljagu sa imena Džejmsa Nanelija, sa istim publicitetom kao što su mu ljagu naneli nakon saopštenja Crvene zvezde.

Razumemo povišene tenzije u finalnoj seriji, ali pozivamo i igrače i navijače da ne nasedaju na iscenirane napade i zadrže pribranost. Da se pobednik finalne serije odluči na terenu, a ne uz pomoć saopštenja kojima naš rival svakodnevno podiže tenzije.

KK Partizan javnosti daje na uvid dostupne snimke i pozova sve da sami procene ko bi i zbog čega mogao da obriše ključni deo snimka sa kamere koja snima od svlačionice Partizana.

I za kraj, KK Partizan kuriozitet dodaje da je sportski direktor KK Crvena zvezda Milan Dozet nakon incidenta predlagao predstavnicima Partizana da se sve zaboravi i snimci obrišu. KK Partizan je to odbio!", navodi se u saopštenju crveno-belih.

---

Podsetimo, treća utakmica finala ABA lige zakazana ze ovu nedelju, od 20.30 i možete je uživo pratiti uz prenos na portalu "Novosti".

Zvezda vodi sa 2:0 i u slučaju pobede preuzeće ABA titulu od Partizana, a u suprotnom, igraće se četvrta utakmica, u utorak, takođe u crno-belom ambijentu u Areni.

BONUS VIDEO: NOVI LjUBIMAC "DELIJA": Ovom igraču Zvezde su navijači skandirali pred drugi meč finala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo